Moş Crăciun împarte speranţă copiilor din Spital

Moş Crăciun şi-a făcut apariţia, în ajun de sărbători, la Spitalul Judeţean din Bistriţa, pentru a uşura perioada în care copiii sunt internaţi. Alături de el au fost gazdele, care l-au poftit pe moş şi s-au îngrijit de sănătatea şi bucuria copiilor – domnul director prof. dr. Mircea Gelu Buta, cadre medicale de la secţia pediatrie, doamna psiholog Mia Luca.
Apoi, tot de-ai casei, membrii Fundaţiei Inocenţii, reprezentată de doamna Maria Cioarba, de încă o mână de „asistente” şi doi francezi voluntari inocenţi – Gabrielle şi Olivier, care, împreună şi cu S.C. Comelf au pregătit cadouri, cadouri pe gustul copiilor.
Li s-au alăturat şi domnul deputat Stelian Dolha şi doamna avocat Diana Morar, care au făcut locul mai sărbătoresc, dăruind un brad frumos, licitat la hotelul Metropolis, şi un supliment la dar. Sub brad au fost aşezate de către spiriduşele lui Moş Crăciun cadourile.
Bătrânul darnic a fost aşteptat cu colinde, interpretate de şcolarii internaţi şi voluntarii de la Palatul Copiilor Bistriţa, care, împreună, au format un cor. La apariţia Moşului, pe chipurile copiilor a apărut lumina şi speranţa de odinioară. Pe lângă fotografii „consacraţi”, un piticot de 2-3 anişori s-a gândit să experimenteze şi el această meserie, surprinzându-l pe Moşu’.
Fiecare copil a mers în salon cu trăistuţa plină de biscuiţi favoriţi, napolitane, bomboane-îngeraşi, cutiuţe spumoase, broscuţe de pluş, moşuleţi dulci, portocale, dar şi cu speranţa şi căldura Crăciunului în suflet.

Maria Bălan, clasa a VI-a
Poezia Credinţei, Palatul Copiilor Bistriţa

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5