MRU candidează la preşedinţie

Partidul Forţa Civică Bistriţa-Năsăud îl susţine în cursa pentru alegerile prezidenţiale pe Mihai Răzvan Ungureanu, care a declarat oficial că a decis să candideze pentru preşedinţia României. Redăm integral declaraţia lui MRU:

”Decizia mea personală este luată de a mă înscrie în lupta pentru prezidenţiale, dar trebuie validată în partid, în alianţă şi în rândul tuturor partidelor de dreapta. Această decizie devine definitivă în cazul în care susţinerea tuturor partidelor de dreapta este sinceră şi definitivă“.

Dorim pe această cale să-l felicităm pentru decizia personală, precum şi pentru dorinţa sa de a uni sub forma unei candidaturi unice partidele de dreapta: ”Datoria mea este să le conving (pe partidele de centru-dreapta – n.r.) că este o opţiune demnă de luat în seamă şi care merită investiţia de încredere şi de resurse. O candidatură unică din partea forţelor de dreapta înseamnă primul pas către construcţia unui partid unic de centru-dreapta capabil să adăpostească toate nuanţele doctrinare ale partidelor existente de la liberal-conservatorism la creştin-democraţie. Un partid unic al dreptei trebuie să fie afiliat la PPE. Miza pe care mi-o asum este de a aduce partidele de centru-dreapta sub un singur steag politic”, a declarat Mihai Răzvan Ungureanu.

În încheiere, dorim să-i urăm succes domnului Mihai Răzvan Ungureanu şi să reamintim tuturor cetăţenilor că o astfel de alianţă a partidelor de dreapta este singura soluţie alternativǎ la politicile socialiste ale actualului guvern, care s-au dovedit a fi neviabile şi nesustenabile din punct de vedere economic.
Biroul de Presă - FC BN

Comentarii

09/10/13 10:48
Un cetatean din...

Foarte bine ! Sa inteleaga actuala "putere"... ca exista sansele noastre ale romanilor , sa "alegem" pe cine consideram si apreciem noi ca este cel mai "modern", mai "actual" si ... "mai potrivit" in actuala conjunctura social-politica si administrativa , pentru Romania ! ( Fac o remarga cu caracter general ) .
Eu mi-as dori sa fie "100 de candidati"... nu doar cei propusi de partidele politice aflate la guvernare sau in opozitie... !
Daca un "oarecine" va fi castigator la votare, inseamna ca EL "are sustinere populara " - fara sa i se ceara candidatului "sustinerea preelectorala"... urmata de niste "liste" ... care oricum nu exista nici o convingere ca sunt 100% reale.
Asta consider eu democratie adevarata !

09/10/13 13:36
Vizitator

Numai o alianta a fortelor de dreapta are sanse sa invinga USL-ul la alegerile prezidentiale. Lasati orgoliile si construiti o DREAPRA UNITA.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5