”Neghinele” parabolei biblice şi ...OZN-uri?2

Că există îngeri şi demoni este o certitudine, iar aceştia sunt –cum ni s-a spus- chiar în preajma noastră. Nu cred că nu veţi fi suzit de „farfurii zburătoare” care intră în oceane şi lacuri cu viteze cosmice, inaccesibile omului. Negreşit că nu pentru a face baie, ci intră în centrul pământului, unde există o lume subpământeană –nu avem idee de ce mărime- dar cu certitudine există. Au fost văzute şe pe Lună de astronauţii americani. OZN- urile au multe misiuni: exercită o funcţie de supraveghere a umanităţii, altele adună sufletele, altele veghează la stabilitatea factorilor ce ţin în viaţă planeta etc,etc. Cei urâţi la înfăţişare sunt fiinţele demonice. Tehnologii ultraperformante, viteze uriaşe, dar n-au sentimente, nu ştiu ce este durerea, mila. Da, acestea sunt caracteristici demonice. Dumnezeu nu crează nici măcar un fluture, un fulg de nea sau un fir de iarbă fără frumuseţe. Vă aduceţi aminte cum scrie Cartea lui Iov (din Sfânta Scriptură:
„Fiii lui Dumnezeu au venit întrt-o zi de s-au înfăţişat înaintea Domnului. Şi a venit şi Satana în mijlocul lor. Domnul a zis Satanei: „De unde vii?” Şi Satana a răspuns Domnului: „De la cutreierarea pământului şi de la plimbarea pe care am făcut-o pe el.” Domnul a zis Satanei: „Ai văzut pe robul meu, Iov? Nu este nimeni ca el pe pământ...” (1,6-8)
De observat insolenţa cu care i se răspunde lui Dumnezeu, fără formule de închinare sau respect.
Este oare atât de greu de aflat cine efectiv în istoria lumii este semănător de neghină?
Foarte mulţi din cei care au fost răpiţi de „extratereştri” vorbesc despr nişte camere vaste, în care se află de o parte şi alta nişte recipiente mari, transparente, în care se dezvoltă fiinţe umane în diferite stadii de dezvoltare embrionară. Ba chiar i s-a zis: uite, acesta e fiul tău, fiica ta. (Sunt aceştia ”semănătorii de neghină”? Vă lăsăm să gândiţi. Paralel cu acestea, în Geneză, se vorbeşe că îngerii supraveghetori au coborât la fiicele oamenilor şi şi-au luat dintre ele pe cine au vrut, „fiindcă fiicele oamenilor se făcuseră frumoase”. Probabil că aceştia aveau misiunea ca tot în ceva recipiente transparente să crească fiinţe umane şi apoi să le plaseze în lume, dar ei s-au gândit că ar putea să adauge şi propria plăcere, aşa că s-au coborât pe pământ. Mitologiile lumii povestesc despre zei şi semizei care au trăit printre oameni, despre Zeus prefăcut în taur, răpind-o pe Europa şi alte multele. Numai că din această împreunare nepermisă au rezultat nişte monştri, zmeii din poveşti, care au ajuns să mănânce şi oamenii, Când strigarea oamenilor a ajuns la cer (povesteşte „Cartea lui Enoh”). Dumnezeu a trimis alţi îngeri, care i-au arestat pe cei dintâi şi i-au închis în „închisori cereşti” (am citat), până la Judecata de Apoi. Putem face o legătură între aceste două relatări? Cu un pic de efort şi ...tulburare, socotim că ceva fire de legătură există între ce se întâmplă azi şi ce a fost atunci.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5