Neia Lăcătuş va prezenta problemele comunităţilor de romi la Consiliul Director al Partidei

Biroul de presă

Preşedintele Partidei Romilor Pro Europa, deputatul Nicolae Păun a convocat pentru ziua de sâmbătă, 26 septembrie, la Bucureşti, şedinţa de toamnă a Consiliului Director al Partidei. Organizaţia judeţeană a Partidei Romilor va fi reprezentată de preşedintele Emil Neia Lăcătuş. Pe ordinea de zi a şedinţei de Consiliu Director există mai multe puncte. Astfel, fiecare lider de filială va da citire raportului de activitate pe anul 2015 şi va identifica şi prezenta în faţa conducerii centrale principalele probleme cu care se confruntă comunităţile de romi din judeţul respectiv.

„Discuţiile vor fi multe şi vizează o optimizare a activităţii în interiorul filialelor din teritoriu, preşedinţii de organizaţii judeţene fiind chemaţi să vină cu propuneri concrete pentru a modifica statutul Partidei Romilor. Să nu uităm de faptul că acest Consiliu Director este ultima întâlnire înaintea Adunării Generale din luna noiembrie, atunci când vor fi votate modificările respective, moment când se va da startul pregătirilor pentru alegerile locale din vara anului 2016”, spune preşedintele Lăcătuş.

Ca un preambul la şedinţa de Consiliu Director, în aceste zile, filiala Bistriţa-Năsăud a Partidei Romilor, este vizitată de directorul zonal Constantin Dobre (vezi foto). El s-a întâlnit miercuri seara cu liderii locali ai Partidei. „ Constantin Dobre a verificat starea filialei, a organizaţiilor din oraşe şi comunele judeţului şi am primit o notă bună, pentru că stăm foarte bine la capitolul organizare”, a explicat Emil Neia Lăcătuş.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5