Sindicatul Judeţean SANITAS, în casă nouă!

Sindicatul Județean SANITAS Bistrița-Năsăud este de acum în casă nouă. La inaugurarea noului sediu, alături de liderul sindical Ioan Costin, au fost preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud - Emil Radu Moldovan, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa-Năsăud - ec. Gabriel Lazany, managerul Spitalului orăşenesc "Dr. Geoirge Trifon" Năsăud, directorul general al DGASPC BN - Delia Rus, dar şi alţi invitaţi.

"Solidaritate concretă pentru cei care oferă solidaritate tuturor. Un proiect al respectului pentru activitatea Federației. Mulţumim pentru munca şi activitatea pe care o desfăşuraţi, reprezentând interesul cetăţenilor din toate categoriile profesionale din sănătate, asistenţă socială şi medicină, în general. Vă felicit domnule Ioan Costin, preşedintele Sindicatului Judeţean Sanitas Bistriţa-Năsăud pentru implicarea dumneavoastră în binele comunității. Sunteți un adevărat partizan al drepturilor omului, iar echitatea este un ţel în obiectivele oe care vi le-aţi propus.
De asemenea, îl felicit şi pe managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa, Gabriel Lazany, pentru suportul și sprijinul pe care l-a acordat celor de la SANITAS Bistriţa-Năsăud, în realizarea acestui obiectiv și nu numai. Solidari suntem mai puternici pentru oameni!", a transmis preşedintele Consiliului Judeţean, Emil Radu Moldovan.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5