O bistriţeancă a ajuns la spital după ce a fost accidentată. Se pare că şoferul era băut şi sub influenţa substanțelor psihoactive

La aceeași dată, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Bistrița au intervenit la un accident rutier soldat cu rănirea unui pieton.

Un autoturism condus de un bărbat de 30 de ani din Bistrița a surprins și accidentat o femeie, care în calitate de pieton, a traversat strada pe la colțul intersecției străzilor Andrei Mureșanu și Aleea Tihuța.

În urma accidentului, femeia a fost rănită, fiind ulterior transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.
Șoferul a fost testat cu aparatele din dotare, rezultatul fiind de 0,03 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul testării etilotest, reieșind totodată indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.
Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului Rutier în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunea de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5