Sorin Hognogi a preluat al cincilea mandat de primar al comunei Spermezeu: Împreună să creăm o comunitate în care cu toții să ne simțim acasă!

Sorin Hohnogi a fost învestit ca primar al comunei Spermezeu pentru al cincilea mandat, la ceremonia festivă participând subprefectul Eugen Curteanu, secretarul general al Instituției Prefectului Bistrița-Năsăud-Carmen Toderașc, deputatul Robert Sighiartău, primarul municipiului Bistrița-Ioan Turc, primarul orașului Năsăud - Dorin Vlașin, aparatul de specialitate al Primăriei Spermezeu, dar și alți invitați.
"Este un privilegiu și o onoare pentru mine că astăzi, 15.10.2024, am depus jurământul pentru al 5-lea mandat de primar al Comunei Spermezeu.
Aș vrea să vă comunic pe această cale că Primăria și Consiliul Local Spermezeu și toți cei ce ne aflăm în această instituție ne dăm interesul pentru bunul mers al administrației și prosperitate în comunitate.
Cred că am făcut lucruri bune împreună pentru comuna noastră și vom continua să o facem. Am încredere că împreună cu dumneavoastră vom reuși să dezvoltăm Comuna Spermezeu și să creăm o comunitate în care cu toții să ne simțim acasă", a transmis primarul Sorin Hognogi.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5