A doua sesiune a examenului naţional de bacalaureat, în atenţia poliţiştilor

sursa: IPJ BN

Nu mai puţin de 27 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud acţionează suplimentar, pentru desfăşurarea în condiţii de linişte şi siguranţă a celei de-a doua sesiuni a examenului naţional de Bacalaureat.

Astfel, pe durata examenului naţional de Bacalaureat, 3 poliţişti vor acţiona, zilnic, suplimentar faţă de activităţile dispozitivelor curente din teren.

Din totalul efectivelor suplimentare care asigură măsurile de ordine în zona unităţilor de învăţământ, 14 poliţişti sunt de la structurile de ordine publică şi 13 sunt poliţişti de la rutieră.

Echipajele din teren vor acţiona pentru a depista şi lua măsurile legale faţă de persoanele care, prin comportamentul sau activităţile pe care le desfăşoară, afectează climatul de siguranţă publică. În acest sens, un centru de examinare şi unul de evaluare a competenţelor sunt incluse în itinerariile de patrulare ale poliţiştilor.

De asemenea, poliţiştii rutieri vor acţiona pentru fluidizarea traficului rutier, prevenirea accidentelor rutiere, precum şi a ambuteiajelor.

Efectivele Poliţiei Române sunt în teren pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică şi fluidizarea traficului rutier, în zona unităţilor de învăţământ, astfel încât examenul naţional de Bacalaureat să se desfăşoare în condiţii de normalitate.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5