Tăiatul porcului, ritual păstrat de artistul Nicu Cioanca. Bunătăţi din porcul crescut în ogradă, pe Valea Bârgăului
Lun, 12/19/2016 - 15:28
Artistul Nicu Cioanca, directorul adjunct al Centrului Judeţean pentru Cultură, se pregăteşte de Sărbătorile de iarnă. Conform tardiţiei, de pe masa de Crăciun a îndrăgitului interpret nu va lipsi cârnaţul şi alte preparate făcute acasă, din porcul crescut în ogradă, pe Valea Bârgăului.
Tăiatul porcului a avut loc în week-end, aşa cum s-a întâmplat la mulţi gospodari din judeţ.
La mulţi ani, cu sănătate !
Citiţi şi:
- În prag de zi onomastică, Nicu Cioanca nu uită de tradiţiile bârgăuane
- Bucuriile primarului Hognogi: tăiatul porcului şi zăpada
- Tăiatul porcului, ca pe la gazde, și bucate alese la Crăciun în Bistrița-Năsăud!
- La tăiatul porcului, explozie de butelie
- Tragedie la tăiatul porcului pentru un director de la Iproeb. Acesta se zbate între viaţă şi moarte
Meniu principal
Ultimele stiri
Cultura
Editura Galaxia Gutenberg din Târgu Lăpuș aduce în atenția publicului cititor un nou volum semnat...
Comentarii
Eori -
Lun, 12:19
În Japonia Se Mănâncă Carne De Om, Asta Trebuie Să Știe Lumea, Adică Japonia Este O Țară De...
l -
Dum, 14:45
Evenimente de genul celui a admirabilei ființe, care a fost Alexandra, ce urmau să genereze bucurie...
Țăranu -
Sâm, 12:01
Felicitări domnului primar din Telciu
Emil Bălăi -
Sâm, 09:39
Cu urări de noi și noi împliniri!
Alina -
Mie, 09:54
Deosebit ,dl.Alin
Sarbatori binecuvantate!!!
Aniversări
Sănătate, bucurii şi împliniri, în zi de naştere, prof. univ. dr. MIRCEA GELU BUTA.
La mulţi ani!
Redacţia „Răsunetul”
Această zi - 20 aprilie - este o ocazie deosebită - prof.
Cele mai sincere urări de sănătate, bucurii, realizări profesionale și împliniri personale, îi transmitem, în ceas aniversar - 20 aprilie -...
Adaugă comentariu nou