Tăiatul porcului, ritual păstrat de artistul Nicu Cioanca. Bunătăţi din porcul crescut în ogradă, pe Valea Bârgăului
Lun, 12/19/2016 - 15:28
Artistul Nicu Cioanca, directorul adjunct al Centrului Judeţean pentru Cultură, se pregăteşte de Sărbătorile de iarnă. Conform tardiţiei, de pe masa de Crăciun a îndrăgitului interpret nu va lipsi cârnaţul şi alte preparate făcute acasă, din porcul crescut în ogradă, pe Valea Bârgăului.
Tăiatul porcului a avut loc în week-end, aşa cum s-a întâmplat la mulţi gospodari din judeţ.
La mulţi ani, cu sănătate !
Citiţi şi:
- În prag de zi onomastică, Nicu Cioanca nu uită de tradiţiile bârgăuane
- Bucuriile primarului Hognogi: tăiatul porcului şi zăpada
- Tăiatul porcului, ca pe la gazde, și bucate alese la Crăciun în Bistrița-Năsăud!
- La tăiatul porcului, explozie de butelie
- Tragedie la tăiatul porcului pentru un director de la Iproeb. Acesta se zbate între viaţă şi moarte
Meniu principal
Ultimele stiri
Cultura
Comentarii
Paul -
Dum, 16:43
La mulți ani România! In loc de comentariu, mai bine versurile melodiei "Românie, Mândru Plai"...
Radu -
Vin, 16:20
Renumărarea voturilor este o nouă mânărie pusă la cale de PSD. Rezultatul primului tur al...
Ionela Palmeta -
Vin, 10:53
La mulți ani Bibet 🤩
Ioana -
Vin, 10:19
Felicitari, Doru!!!
Cacior Liviu -
Vin, 06:02
Există o secție foarte buna și te vindecă urgent de boala de a te crede sfânt.
Aniversări
Cu ocazia zilei de naştere, urăm multă sănătate, bucurii şi împliniri, dlui VASILE NAGY, inspector principal în cadrul Consiliului Judeţean Bistriţa-...
Multă sănătate, bucurii şi împliniri personale, însoțite de reallizări profesionale și proiecte în folosul comunității, îi dorim, în zi de naştere,...
Cu ocazia zilei de naştere, îi urăm multă sănătate, bucurii, energie, împliniri personale și realizări profesionale MĂDĂLINEI-MONICA STRUŢ,...
Adaugă comentariu nou