Tăiatul porcului, ritual păstrat de artistul Nicu Cioanca. Bunătăţi din porcul crescut în ogradă, pe Valea Bârgăului
Lun, 12/19/2016 - 15:28
Artistul Nicu Cioanca, directorul adjunct al Centrului Judeţean pentru Cultură, se pregăteşte de Sărbătorile de iarnă. Conform tardiţiei, de pe masa de Crăciun a îndrăgitului interpret nu va lipsi cârnaţul şi alte preparate făcute acasă, din porcul crescut în ogradă, pe Valea Bârgăului.
Tăiatul porcului a avut loc în week-end, aşa cum s-a întâmplat la mulţi gospodari din judeţ.
La mulţi ani, cu sănătate !
Citiţi şi:
- În prag de zi onomastică, Nicu Cioanca nu uită de tradiţiile bârgăuane
- Bucuriile primarului Hognogi: tăiatul porcului şi zăpada
- Tăiatul porcului, ca pe la gazde, și bucate alese la Crăciun în Bistrița-Năsăud!
- La tăiatul porcului, explozie de butelie
- Tragedie la tăiatul porcului pentru un director de la Iproeb. Acesta se zbate între viaţă şi moarte
Meniu principal
Ultimele stiri
Cultura
Gino Leineweber – poet, editor și ambasador cultural între lumiNumele lui Gino Leineweber...
Comentarii
georgiana -
Vin, 21:50
Promovarea nu pare să fi reflectat exclusiv competențele profesionale.
Iuliu -
Joi, 16:29
Guvernul Bolojan a început programul de reducere a deficitului bugetar excesiv prin asumarea...
Iuliu -
Joi, 15:29
Guvernul Bolojan a început programul de reducere a deficitului bugetar excesiv prin asumarea...
soprovici gheorghe -
Joi, 10:41
vreau sa-mi platesc factura
Aniversări
La popas aniversar, adresăm cele mai calde gânduri de bine doamnei profesor Domnica Homei, directorul Liceului Tehnologic Telciu.
În zi aniversară, permiteţi-ne părinte paroh Rareș Andrei Pîntea, să vă transmitem urări de mulţi ani cu sănătate în slujirea Bisericii noastre, spre...
Este o dată specială pentru pictorul Marcel Lupșe, care își anivesează ziua de naștere!
Adaugă comentariu nou