16-17 iunie 2012

Noul Avensis, rafinament si eficienta sporita

• Design exterior elegant si rafinat
• Interior sofisticat si confort sporit
• Sistem multimedia cu o interfata accesibila
• Performante dinamice sporite si un motor de 2.0l D-4D imbunatatit
Noua Toyota Avensis beneficiaza de toate atributele modelului actual: spatiu generos, spirit practic si consum eficient de combustibil.
Noul model aduce in plus un design exterior si interior mai rafinat, confort sporit si nivel de zgomot si vibratii redus. Dinamica a fost imbunatatita, iar sistemul multimedia este imbunatatit prin introducerea sistemului avansat multimedia Touch and Go Plus.

Atat varianta sedan, cat si cea wagon sunt cu doar 15 mm mai lungi decat modelul actual, dar sunt restilizate, beneficiind de o aparitie mai eleganta si mai atletica.

Noul Avensis implementeaza noul design Toyota, caracterizat prin deschiderea trapezoidala a grilei frontale, fapt ce pune accentul pe partea de jos a masinii si confera o aparitie distinsa.

Farurile mai inguste accentueaza noul design, oferind o imagine eleganta. In partea din spate, noul Avensis beneficiaza de o bara cu un design nou si finisaje cromate.

In interior, consola centrala a fost modificata, pentru imbunatatirea accesului la schimbatorul de viteze. Gurile de ventilatie au fost si ele restilizate, avand acum un aspect cromat, in linie cu aspectul consolei.

Calitatea perceputa a fost imbunatatita, prin calitatea materialelor si ornamentelor.

Noul Toyota Avensis beneficiaza de o caroserie mai rigida, scaune mai confortabile, suspensii si ESP imbunatatite.Toate aceste atribute contribuie la o tinuta de drum mai buna, agilitate sporita si o experienta mai placuta la volan.

Tehnologia Toyota Optimal Drive echilibreaza balanta intre placerea condusului si economia de combustibil.

Reducerea greutatii trenului de rulare, precum si componentele compacte ale motorului si maximizarea eficientei combustiei duc la scaderea nivelului de emisii si imbunatatirea consumului.

Motorizarea cea mai bine vanduta a gamei, 2.0lD-4D turbodiesel a fost imbunatatita pentru a obtine un consum de doar 4,5 litri la 100km si emisii reduse de CO2, de 119 g/km.

Disponibil in premiera mondiala pe noul Avensis, sistemul de navigatie Touch & Go Plus adauga optiuni tehnologice avansate sistemului multimedia cu ecran tactil Touch & Go.

Printre cele mai avansate caracteristici se numara recunoasterea vocala pentru adresele introduse in navigatie, cautarea si redarea muzicii si cautare si apelare a contactelor in agenda telefonica. De asemenea, sistemul beneficiaza de functia de trimitere a mesajelor si o facilitate de redare vocala a mesajelor tip text.

Cu doua variante de caroserie, trei motoare diesel si trei pe benzina, noul Avensis a fost creat special pentru piata europeana. Conceput si construit in Europa, modelul Avensis a fost lansat pentru prima data la sfarsitul anului 1997, numarand de atunci trei generatii.

Pentru mai multe informatii despre gama Toyota in Bistriþa va rugam accesati www.toyotabistrita.ro sau contactati Toyota Bistriþa, Bogdan Pãcurar, email: [email protected]

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5