Noul preot din Maieru şi-a vizitat pentru prima dată parohia. Preot nou şi la Beclean

Arhiepiscopia Clujului a organizat, luni, examen pentru ocuparea posturilor de preot paroh la Maieru I şi Beclean III. În urma examenului, cea mai mare notă – 9,18, a fost obţinută de preotul Radu Daniel Mureşan care a optat pentru Parohia Maieru (2100 suflete, categoria I), iar cu 9,17, Alin Ionuţ Pop a optat pentru Parohia Beclean III (550 suflete, categoria a II-a).
Conform listei afişate la Arhiepiscopie, pentru aceste posturi au fost cinci concurenţi. Imediat după câştigarea concursului, pe 2 aprilie, părintele Radu Mureşan a făcut o deplasare, alături de fostul paroh Dan Cismaş (mutat la Cluj), la Maieru.
După cum ne declară primarul Vasile Borş, împreună cu părintele au fost vizitate toate realizările din ultimii ani de la Maieru de la biserica Sfântul Arhidiacon Ștefan: casa parohialã, centrul cultural catehetic, grãdinița ortodoxã cu program prelungit, centrul rezidențial pentru vârstnici și capela mortuarã.
“Îl felicit pentru rezultatul de la concurs și îi doresc mult spor duhovnicesc în lucrarea pastoral-misionarã din Maieru” transmite preotul Dan Cismaş.
Urmează ca preotul de origine clujeană ce vine la Maieru din Parohia Vânători să fie instalat oficial unde va sluji alături de părintele Ioan Lăpuște.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5