Ludovic Orban:

„Nu fac parte dintre aceia care îşi negociază funcţiile”

Prim-vicepreşedintele PNL Ludovic Orban a declarat duminică, la Bistriţa, că exclude posibilitatea ca el să-şi negocieze funcţiile pe care le-ar putea obţine în cazul unei victorii a lui Crin Antonescu la alegerile prezidenţiale.

„Nu fac parte dintre aceia care îşi negociază funcţiile (...) Nu are importanţă ce funcţie voi ocupa eu, este important ca România să depăşească fundătura în care se găseşte astăzi, să aibă capacitatea să se ridice din situaţia de mahala a Europei în care au adus-o Băsescu şi toate camarilele care au condus România de 20 de ani încoace”, a spus Ludovic Orban.

Întrebat dacă îşi mai doreşte şefia Ministerului Transporturilor, Orban a răspuns că, este prematur să se pronunţe, menţionând că prioritatea lui este ca viitorul Guvern să găsească un punct de sprijin în programul de guvernare al PNL.

„Vom discuta la momentul potrivit. Ceea ce mă interesează este programul nostru de guvernare să devină baza programului de guvernare a viitorului Guvern. Acesta e lucrul care mă interesează în cel mai înalt grad”, a concluzionat Ludovic Orban.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5