Ludovic Orban:

„În realitate, Geoană şi Băsescu sunt o apă şi un pământ”

Prim-vicepreşedintele PNL, Ludovic Orban, a fost prezent duminică la Bistriţa pentru a se întâlni cu stafful de campanie al organizaţiei judeţene a PNL şi pentru a pune la punct ultimele detalii legate de campania electorală pentru alegerile prezidenţiale. În prima parte a zilei, Orban s-a întâlnit cu membrii Biroului Executiv Judeţean şi cu primarii liberali din judeţ, ocazie cu care a vândut pontul prin se câştigă o campanie electorală.

Prim-vicepreşedintele PNL a declarat că o campanie electorală se câştigă prin prestaţiile candidatului la televizor, şi astfel a cerut o implicare puternică din partea liderilor locali vizavi de apariţiile televizate. Ludovic Orban a mai declarat că nu crede în divorţul PSD de PDL şi a susţinut că, de fapt, obiectivul preşedintelui Băsescu ar fi acela de a intra în turul doi al alegerilor prezidentiale cu candidatul social-democratilor, Mircea Geoană. Orban nu a ratat ocazia să-l atace şi pe Sorin Oprescu.

„Campania se câştigă pe TV, în funcţie de prestaţiile candidatului. Nu este suficient ca Antonescu să aibă o prestaţie bună pe TV, este necesar ca această campanie să fie şi întâlnită şi în teritoriu, de aceea mă aştept la o prestaţie bună şi din partea oamenilor din teritoriu care îl susţin pe Crin Antonescu. Singurul candidat care este altceva decât Traian Băsescu sau Mircea Geoană este Crin Antonescu. Vorbind de părinţi, şi Oprescu, şi Geoană au acelaşi filon comunist. Fraţilor, nu ne batem doar pentru Crin Antonescu, ne batem pentru un alt mod de a face politică în România, pentru că în spatele lui Mircea Geoană, ştiţi cum e, afară e vopsit gardul, avem de a face cu un diplomat, dar înăuntru avem de-a face cu un partdid al lui Marian Oprişan sau alţii ca el. În locul camarilei băseciene avem de a face cu o camarilă geoaniană. Capacitatea de mobilizarea a PSD şi PDL s-a dovedit a fi până la urmă mai decât la PNL, deoarece au învăţat acest lucru în structurile comuniste. De aceea, noi trebuie să fim mai eficienţi, mai organizaţi. Fiecare într-un fel sunteţi Crin Antonescu. Resursele trebuie concentrate spre simpatizanţi şi spre nehotărâţi”, a afirmat Orban.

Ludovic Orban a criticat constant PSD şi PDL, spunând că şi „Geoană şi Băsescu sunt o apă şi un pământ” şi că, ambele formaţiuni politice sunt pregătite să fraudeze alegerile.

„Eu nu am cumpărat în viaţa mea voturi şi nici nu impun nimănui din PNL să cumpere voturi. Atât PDL, cât şi PSD sunt pregătiţi să fure alegerile, şi vom încerca să semnăm un protocol de colaborare cu delegaţi din celelate formaţiuni politice pentru a colabora în secţiile de votare şi pentru a evita astfel, fraudarea alegerilor”, a spus Ludovic Orban.

Pe de altă parte, prim-vicepreşedintele PNL a mai spus că „liberalii nu s-au apropiat de PSD, ci PSD a venit în spatele PNL. Noi am iniţiat moţiunea de cemzură, şi evident PSD nu a avut altă soluţie”, a conchis Orban.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5