Nu mai puţin de 43 de spaţii locative de pe Pietonal vor fi scoase la vânzare de Primăria Bistriţa!

Locuinţele din Centrul istoric al municipiului Bistriţa rămân o problemă de actualitate, a precizat viceprimarul Gelu Muthi, în cadrul unei conferinţe de presă. „Avem o problemă veşnică. Nu putem investi având în vedere faptul că nu suntem proprietari singuri, acolo. Problema e destul de încurcată. Cineva trebuie să facă investiţia, după care noi, la rândul nostru, pentru cota noastră, contribuim. În aceste condiţii, de mai mult timp, s-a hotărât să vindem locuinţele din Centrul istoric. Din 19 au mai rămas 12, iar 31 le avem pe un traseu ce înseamnă întabulare şi evaluare. În viitorul apropiat vom avea 43 de locuinţe pe care le vom scoate la vânzare", a declarat viceprimarul Bistriţei, în cadrul unei conferinţe de presă.

Acesta a menţionat că Primăria Bistriţa are locuinţe unde deţine cotă indiviză alături de 3 sau 4 locatari. De obicei, tot aceşti locatari le cumpără. „Cele 7 locuinţe pe care le-am vândut până în momentul de faţă au fost vândute cu mult peste preţul de evaluare, pentru că s-au licitat vecinii şi au crescut preţul”, a spus viceprimarul Muthi.

 

 

Comentarii

18/11/18 10:00
Comentator

Inafara " marocanilor " ... nimanui nu-i trebuie locuintza acolo , la o canalizare invechita si aproape colmatata, proprietarii ( sau locatarii ) inghesuiti claie peste gramada unul peste altul si care mai decare cu " hapucaturi mancatz-as "...

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5