Nu mai vrem mall la Bistriţa ?

“M-am saturat sa fac 2 ore pana in Cluj ca sa vad un film sau sa ma duc la cumparaturi. Vreau un mall in Bistrita! Cine e de acord, sa protesteze cu mine” a fost primul mesaj pe pagina de facebook Vrem mall in Bistriţa. Deşi are 3000 de aprecieri, pagina a fost abandonată, între timp, din 2012 nemaifiind postat nimic pe aceasta. Oare nu mai vrem mall la Bistriţa, sau ne-am dat seama că nici micile magazine pe care le avem nu sunt pline ?
“Deşi încă din 2009 s-a luat în calcul posibilitatea construirii a două mall-uri în municipiul Bistriţa, până acum nu s-a făcut nimic. Lucrările ar fi trebuit să fie deja demarate, însă investitorii cu care municipalitatea a purtat discuţii în acest sens nu s-au grăbit să se apuce de treabă. Globe Trade Center România a anunţat iniţial că va da în folosinţă primul mall din Bistriţa, ce va fi situat pe Calea Moldovei, în apropierea de Unicarm (în locul fostelor sere), în vara anului trecut, însă reprezentanţii firmei au declarat ulterior pe propriul site că investiţia va fi finalizată abia în 2012” stă scris pe facebook.
“Vrem mall! Problema e sa nu fie ca cel din Suceava! Plin de magazine locale cu produse chinezesti deoarece Zara, BsB, Sephora etc nu or sa vin la Bn sau mai rau.....sa sufle vantul ca si in Shopping Center si Winmarkt... Cat despre cinema, cinematograful Dacia e in renovare, aproape gata” spune unul dintre utilizatori.
“Sa faci un mall intr-un orasel de 80.000 de locuitori? De 100 m^2? Abia supravietuiesc magazinele din centru sa nu mai zic ca Shopping Center a dat faliment pentru … s-au gandit sa deschida centru comercial in BISTRITA si sa aiba 100 de vizitatori pe zi. Nici macar un fastfood de talie mondiala cum ar fi McDonald's nu se poate deschide in Bistrita din cauza numarului de locuitori” spune un alt utilizator, vocabularul, mult mai dur, fiind cenzurat aici.
Vom avea sau nu mall, vom vedea în anii următori. Deocamdată, într-un sondaj făcut, putem spune că cele două magazine Kaufland de la Bistriţa merg cel mai bine pe ţară. În rest, putem face mii de pagini de susţinere sau protest, nu depinde doar de noi, că doar nu punem banii din buzunar pentru investiţii.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5