NU-ŢI LĂSA MAŞINA LA ÎNDEMÂNA HOŢILOR!

Astăzi, de la ora 13.00, pe pietonal, Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud şi Groupama Asigurări lansează, la nivel judeţean, campania de prevenire a furturilor de şi din autoturisme „NU-ŢI LĂSA MAŞINA LA ÎNDEMÂNA HOŢILOR!”.
Campania, care se derulează în perioada iulie - septembrie 2012, are ca scop informarea populaţiei cu privire la modalităţile de prevenire a furturilor de şi din autoturisme, se înscrie în prioritatea naţională „Prevenirea furturilor” şi abordează unul dintre genurile de infracţionalitate care au un aport important la situaţia operativă.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Bistriţa-Năsăud, inspectorul Antonela Gorgan, acest nou demers reprezintă o continuare a protocolului de colaborare iniţiat în 2011 între Inspectoratul General al Poliţiei Române şi Groupama Asigurări S.A. la lansarea campaniei „Fii precaut, hoţii nu dorm!”.
În perioada următoare, poliţiştii se vor întâlni cu asociaţii de proprietari, asociaţii profesionale, angajaţi ai unor instituţii sau societăţi de transport, dar vor fi organizate şi concursuri tematice cu premii, inclusiv la posturile locale de radio şi televiziune. De asemenea, poliţiştii vor distribui obiecte promoţionale, iar la avizierele asociaţiilor de proprietari, la intrările în centrele comerciale şi în alte locuri publice vor fi expuse afişe cu mesajul campaniei.
Peste 4000 de materiale cu sfaturi preventive vor fi distribuite în cadrul întâlnirilor cu grupurile ţintă, care se vor desfăşura în locuri publice şi în staţiuni turistice pe raza judeţului.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5