Numărul de turişti care au acces în interiorul Complexului Balnear Băile Figa, limitat la 3500 persoane! Preţuri mai mari la finalul săptămânii

În contextul evoluției pandemiei de Covid-19 provocată de noul coronavirus (SARS-CoV-2) și al măsurilor preventive adoptate la nivel național, județean și local în vederea limitării efectelor și răspândirii acestuia, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud a decis împreună cu administraţia locală a oraşului Beclean şi cu Administraţia Parcului Balnear Băile Figa limitarea la 3.500 de persoane a numărului de turişti care pot fi prezenţi simultan în interiorul parcului balnear.

De asemenea, Consiliul Local al oraşului Beclean va avea pe ordinea de zi majorarea taxei de intrare la Băile Figa, pentru zilele de sâmbătă şi duminică, de la 15 lei/persoană la 30 de lei/persoană. Pentru restul săptămânii, tariful va rămâne neschimbat, respectiv 15 lei/persoană. Restul tarifelor şi preţurilor din interiorul Parcului Balnear Băile Figa vor rămâne nemodificate.

Măsura modificării taxei de intrare menționată mai sus va încuraja o distribuire cât mai echilibrată a turiştilor în toate zilele săptămânii şi va ajuta la evitarea depășirii limitei de 3.500 de persoane, mai ales în zilele de weekend (sâmbăta şi duminica).

 

Comentarii

05/08/20 16:51
vizitator

Măsurile preventive adoptate la nivel național, județean și local în contextul evolutiei pandemiei de COVID-19, afectează turismul românesc în general, inclusiv turismul balnear de la Băile Figa . Cu toate astea, Prinţul Charles al Marii Britanii îi îndeamnă pe români ca şi în aceste conditii de pandemie să îşi petreacă vacanţele în România şi să descopere “bogăţiile de necrezut” ale acesteia, afirmând, într-un film realizat recent şi prezentat marţi la reşedinţa sa din localitatea Valea Zălanului, din judetul Covasna, că ţara noastră este “admirabilă” şi “uimitoare” ca diversitate.
Filmul, care are o durată de cinci minute, a fost realizat de jurnalistul britanic Charlie Ottley, producătorul seriei de documentare Wild Carpathia, cu scopul de a sprijini industria turismului românesc.
vezi: https://tv8.md/2020/08/05/video-printul-charles-ii-indeamna-pe-romani-sa...

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5