Peste 170.000 de turişti la Băile Figa, până în luna august

Şi în vara acestui an zeci de mii de turişti din toate colţurile ţării au sosit la Băile Figa în fiecare săptămână.
Căldura toridă şi temperaturile ridicate de la jumătatea lunii iulie începând, au adus la Băile Figa, în toate weekendurile de atunci şi până acum record de turişti. Cei mai mulți, peste 10.000 pe zi, au fost înregistraţi în duminicile fierbinţi de vară.
Tot din luna iulie, în timpul săptămânii câte 3000 de turişti au trecut zi de zi porțile parcului balnear, pentru a se relaxa, pentru a-şi petrece concediile la facilităţile de distracţie amenajate la Băile Figa.
De altfel până acum Parcul Balnear beclenar, a fost vizitat de aproximativ 170.000 de turişti,care au petrecut sejururi aici, în fiecare weekend media fiind de 10.000 de personae.
Tarifele au rămas şi în acest an neschimbate, astfel, pentru a avea acces în zona de agrement se plăteşte o taxă de intrare de 10 lei. De aemenea, tot 10 lei trebuie achitaţi şi pentru intrarea în complexul acoperit al staţiunii. Tot 10 lei este accesul şi la toboganele amenajate, cu această sumă iubitorii de senzații tari putând să folosească toboganele întreaga zi. Un şezlong costă şi el 2 lei pe zi.
Iar după cum anunţă meteorologii vremea frumoasă va continua şi în luna septembrie, astfel că şi pentru zilele următoare administratorii Băilor Figa se aşteaptă ca numeroşi turişti să îşi petreacă vacanţa în staţiunea beclenară, ceea ce poate face ca în acest an să se depăşească numărul de 200 000 de persoane care trec porţile Parcului Balnear de la Beclean.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5