O doctoriţă serioasă

În sfârşit am mai văzut şi eu o doctoriţă serioasă, serviabilă, şi vorbită la superlativ de toţi pacienţii săi cu care am stat de vorbă. Este vorba de domnişoara doctor Ecaterina Bordinc, medic specialist recuperare, medicină fizică şi balneologică, de la hotelul Someşul din staţiunea Sângeorz Băi. Aici se tratează afecţiuni ale tubului digestiv, afecţiuni hepato biliare, afecţiuni metabolice şi de nutriţie sau afecţiuni asociate, cum ar fi reumatismele. Sunt proceduri şi tratamente privind cura internă cu ape minerale, aplicaţii calde de nămol şi parafină, aerosoli şi inhalaţii, electro terapie şi hidroterapie, mofete, masaj medical.
Medicul Ecaterina Bordinc este din Cluj, unde locuieşte cu familia, este ambiţioasă şi plină de energie, îi place să citească şi să facă excursii în timpul liber. Dânsa citeşte şi faţa pacienţilor, îi „învârteşte”, îi palpează şi le crează impresia, reală de altfel, că-i pasă de ei, de pacienţi, cu care construieşte instantaneu o relaţie de încredere, medic-pacient.
Doctoriţa Katy Bordinc este foarte tânără, doreşte să se implice în cercetare clinică şi să pregătească un doctorat. Ştie să şi zâmbească, nu din complezenţă. Şi este bine pentru toţi.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5