O domnişoară, dublu licenţiată, a igienizat spaţiul din faţa blocului B5 de pe B-dul Decebal! Un domn şi-a parcat remorca pe spaţiul verde. E bine? Nu e bine?

O domnișoară dublu licențiată în țară și străinătate a muncit zile în șir pentru a asigura igenizarea spațiului verde din fața blocului B5 din Bistrița, B-dul Decebal: a strâns PET-urile, pungile de plastic, deșeurile menajere, crengile, a greblat a, adunat și a transportat la container vegetația uscată, a văruit trunchiul arborilor ornamentali, a vopsit băncuța și vaza de ciment pentru flori de pe aleea de acces ce duce la scara blocului, rănile arborilor create cu ocazia acțiunilor de toaletizare efectuate de municipalitate, a achiziționat și plantat un măr din soiul Golden Delicious cu care a înlocuit un pom uscat așa cum a constatat că se procedează în altă parte.

În prezent, deși consideră că nu și-a finalizat încă treaba pentru că intenționează să toaletizeze gardul viu, ce străduiește aleea de acces și să efectueze și alte lucrări datorită muncii sale spațiul arată precum în imagine.

Proprietarul unei remorci auto folosită îndeobște pentru transportul animalelor mici (porci, miei, viței, păsări, etc) a socotit probabil că pentru el s-au făcut toate aceste pregătiri. Drept urmare și-a parcat remorca pe spațiul verde aparținând domeniului public, în condițiile în care în preajmă erau spații de parcare disponibile. Nu l-am fotografiat pentru că nu-i bine să faci nimănui rău, mai ales că ne aflăm în postul Sfintelor Paști, dar poate împricinatul citește aceste rânduri și se va întreaba:  E bine?, iar răspunsul nu e decât unul singur: Nu e bine!

Mulțumiri și felicitări truditoarei pentru efort și exemplul pe care l-a oferit și cu alte ocazii și în  alte domenii de interes public.

 

 

 

 

 

 

Comentarii

21/03/23 09:09
cititor

Trebuia fotografiată remorca, eventual fără numărul de circulație.

21/03/23 09:40
Liuta maria

Pai șoferii se cred dzeii lumii cred că- numai lor li se cuvine totul.,spatii verzi trotuare tot numai lor bieții pietoni nu mai pot ieși din casa nici vopii sa mai meargă la școală sau în parc.,urat . Politia comunitară doarme.,,

22/03/23 18:10
Adrian

Frumos din partea ei! Bravo! Putea sa fie si triplu licentiata (text ieftin)(((
Dar a avut noroc, deoarece daca o vedeau burtosii de la locala, ii dadeau amenda ca a calcat iarba, strangand gunoaiele ( celor nelicentiati , ar spune textul ).
Un mare BRAVO pt ea…

23/03/23 07:46
Leon Pintea

In orasul nostru parcarea masinilor pe pistele de biciclete , trotuare si pe spatiile verzi este incurajata tacit de catre administratie. Asadar , pe langa remorca buclucasa sunt sute de autovehicule parcate nelegal si ar fi greu daca nu imposibil sa se scrie cate un articol pentru fiecare caz in parte. "Mingea" este in curtea Primariei Bistrita.Evident domnisoara cea harnica merita cu prisosinta felicitarile noastre. Intrucat soiul de mar Goden nu este un bun autopolenizator recomand plantarea langa acesta a unuia din soiurile Idared , Gala sau Jonathan.

23/03/23 09:44
cititor

Se parchează peste tot, dar unde să parchezi? Nu poți da sute de amenzi zilnic, nici nu ai cum să ridici, practic, toate mașinile parcate aiurea. Soluția ar fi dezvoltarea spațiilor de parcare, găsirea de noi locuri de parcare, parcările supraetajate, despre care se tot vorbește degeaba. Iată, de exemplu, pe lângă calea ferată spre Bârgaie mai era loc de noi parcări, de posibilitatea parcării perpendicular pe axa drumului, fără să fie afectate interesele SCFR-uluii. Și așa mai departe.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5