Măsuri drastice pentru cei care nu respectă legea!

O femeie cu doi copii şi un tânăr, băgaţi în carantină! Nu au respectat măsura izolării!

Polițiștii au dispus plasarea în carantină instituționalizată, sub pază, pentru următoarele 14 zile, față de două persoane care nu au respectat măsura izolării, informează Instituţia Prefectului,într-un comunicat de presă.

Astfel, în după-masa de 24 martie, cu ocazia efectuării de verificări privind modul în care se respectă măsura autoizolării, polițiștii Biroului de Investigații Criminale nu au găsit-o la domiciliu pe o femeie în vârstă de 32 de ani față de care era dispusă măsura izolării, din data de 18 martie, fiind întoarsă din străinătate (Germania).

De asemenea, un alt tânăr, în vârstă de 25 de ani, față de care era dispusă măsura izolării, nu a fost găsit acasă în timpul unei verificări. Acesta s-a întors în urmă cu 6 zile, din Belgia.

În baza celor constatate, tânărul de 25 de ani și femeia, împreună cu cei doi copii minori ai acesteia, au fost conduși într-un centru de carantină, din Bistrița-Năsăud, pentru o perioadă de 14 zile și sancționați cu amendă în valoare de 7.500 de lei.

Comentarii

25/03/20 10:44
cititor

Dora vin ciu.ciu.metzii " acasa " si au impresia ca-s " Dumnezei " ... si ca lor nu li se poate intampla nimic ... Ne aduc in tzara tot felul de boli si molime si noi minten ii pupam in c*r pe totzi ... Diasporetzii nostri dragi si foarte scumpi, care ne-au bagat in " carantina " pe toti si ne-au pus masca pe moaca !
Io nu i-as fi lasat absolt deloc sa umble aiurea prin tzara si exact cum a zis si dl ex presedinte Basescu, la granitza, faceam o zona de carantina obligatorie ptr toata lumea indiferent de unde ar fi venit ( separat ptr cei seropozitivi si separat ptr ceilalti ) timp de 15 zile . Cine nu se supunea INAPOI LA MASA-N C*R de unde a venit ... si cu asta basta . Ce-i tot pupam atata invers de parca crapa Romania fara ei... ?!
Cand au plecat si in tzara n-au mai contribuit cu absolut nimic ... nu s-au gandit c-o pot pati ... si acuma vin indaratu-lea din nou pe capul banilor nostri publici, la care ei n-au contribuit cu absolut nici un ban ?!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5