Trei persoane au fost duse în carantină, pentru nerespectarea măsurii autoizolării! Peste 150 de amenzi aplicate pentru restricţiile de circulaţie

Polițiștii din structurile şi subunităţile din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistriţa-Năsăud, în colaborare cu Inspectoratul Județean de Jandarmi "Gelu Voievod", reprezentanți ai Poliţiilor locale și militari din cadrul Brigăzii 81 Mecanizată ”General GRIGORE BĂLAN” continuă activităţile de verificare a persoanelor, pentru prevenirea răspândirii virusului COVID-19.Î n ultimele 24 de ore, pe raza judeţului nostru, au fost angrenaţi în activităţi specifice peste 200 de poliţişti, 89 de jandarmi și 46 de poliţişti locali, împreună cu militari ai Brigăzii 81 Mecanizată ”General GRIGORE BĂLAN”.
 
"Polițiștii au verificat 3024 de persoane privind modul în care acestea respectă măsura autoizolării, fiind depistate 3 persoane care nu au respectat măsurile impuse. Cei trei au fost conduși în centre de carantină pentru o perioadă de 14 zile și sancționați cu amendă în cuantum de 5000 de lei fiecare. De asemenea, pentru nerespectarea ordonanțelor militare, polițiștii au aplicat  118 sancțiuni contravenţionale unor persoane care nu au respectat reglementările care privesc restricțiile de circulație. Valoarea totală a sancțiunilor aplicate fiind de 464.690 de lei. Jandarmii au verificat 647 de persoane, aflate în 335 de locații, din 91 de localități, pentru monitorizarea prezenței la domiciliu a acestora. Totodată, aceștia au desfășurat misiuni pentru verificarea modului de respectare a prevederilor Ordonanței Militare nr.3, privind restricțiile de circulație a cetățenilor în afara locuinței sau gospodăriei, ocazie cu care au aplicat 38 de sancțiuni contravenționale în valoare de 25.000 de lei",se arată în comunicatul Instituţiei Prefectului.
 
Forțele de ordine continuă misiunile de pază și protecție la centrele de carantinare, acțiunile specifice de patrulare în zona centrelor comerciale, a hipermaketurilor, a famaciilor și în special în zonele în care cetățenii se deplasează frecvent pentru aprovizionare.
 
Pe parcursul misiunilor preventive și de informare desfășurate, sunt transmise mesaje audio către cetăţeni cu privire la necesitatea respectării măsurilor prevăzute de ordonanțele militare.
 
 

Comentarii

30/03/20 09:57
cititor

Pe ei cu bota, parul si scorbaciul cu bube, ca nu merge cu duhul blandetzii !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5