Amenzi de peste 200.000 lei aplicate de forţele de ordine pentru cei care nu respectă restricţiile ce circulaţie

În ultimele 24 de ore, pe raza judeţului nostru, au fost angrenaţi în activităţi specifice 202 poliţişti, 95 de jandarmi, 37 de poliţişti locali şi militari ai Brigăzii 81 Mecanizată ”General GRIGORE BĂLAN”. Polițiștii au efectuat 1311 verificări la persoane aflate în izolare la domiciliu, în 816 locații, iar cu ocazia controalelor nu au fost constatate nereguli.

De asemenea, pentru nerespectarea ordonanțelor militare, polițiștii au aplicat 89 de sancțiuni contravenţionale unor persoane care nu au respectat reglementările care privesc restricțiile de circulație. Valoarea totală a sancțiunilor aplicate este de 210.000 de lei, se arată în comunicatul Instituţiei Prefectului Bistriţa-Năsăud.

Jandarmii au verificat 318 persoane, aflate în 130 de locații, din 49 de localități, pentru monitorizarea prezenței la domiciliu a acestora. Totodată, aceștia au desfășurat misiuni pentru verificarea modului de respectare a prevederilor Ordonanței Militare nr.3, privind circulația persoanelor în afara locuinței sau gospodăriei, ocazie cu care au aplicat 20 de sancțiuni contravenționale în valoare de 27.000 de lei.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5