O oază de linişte pe Valea Sălăuţei

Pensiunea „Sălăuţa”, cea mai nouă investiţie a grupului de firme deţinut de omul de afaceri Pavel Sângeorzan, va fi inaugurată astăzi, la Telciu. Pensiunea „Sălăuţa” dispune de 18 camere pentru cazare (cu baie proprie, televizor, telefon şi mini bar), cu decor stilizat. Restaurantul are o capacitate de 100 locuri, fiind locaţia perfectă pentru evenimente de familie sau de afaceri, ne asigură gazda. La Pensiunea „Sălăuţa” vă puteţi desfăta cu preparate din bucătăria tradiţională şi cea internaţională, dar punctul forte „este meniul vânătoresc, conceput să satisfacă chiar şi pretenţiile celor mai mari gurmanzi”.

Pensiunea dispune de logistica necesară organizării de întruniri de afaceri, team building-uri, sala de conferinţe având o capacitate de 36 locuri care poate fi extinsă.

Pentru cei dornici de excursii, gazdele organizează excursii pe Valea Izei, la Mănăstirea Bârsana sau la „Cimitirul vesel” din Săpânţa. Pentru iubitorii muntelui, sunt propuse excursii extrem off-road cu ATV-uri şi jeep-uri de teren în Pietrosul Rodnei.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5