O persoana transportata la spital, in urma unui accident rutier de la Beclean

Un accident rutier a avut loc pe DN 17, in fata benzinariei Ozana de la BecleAn, in urma coliziunii intre doua autoturisme. Un echipaj de pompieri cu o autospeciala de stingere cu apa si spuma si unul de prim ajutor au ajuns la fata locului.
În accident au fost implicate două victime, conștiente și cooperante. O victimă este transportată la CPU Beclean cu dureri toracice, a doua victimă a fost evaluată și refuză transportul la spital.

"Din verificările și măsurătorile efectuate, a rezultat faptul ca pe DN17, pe direcția de mers spre Bistrița, un conducator auto de 42 de ani, din județul Neamț a virat stanga, moment in care a fost colizionat de un autoturism care circula pe aceeași direcție, condus de un bărbat de 60 de ani, din Beclean si care era angajat neregulamentar in depășirea unui autoturism care efectua virajul spre dreapta pentru a intra la o benzinărie. In urma accidentului, bărbatul de 60 de ani a fost rănit ușor", precizeaza IPJ BN.

Soferii au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. S-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpa.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5