Oamenii buni fac fapte bune! Primarul Ioan Moniţa, la donat sânge! Vineri, acţiune la Năsăud!

"Oamenii buni fac fapte bune, iar domnul primar - n.n. - Ioan Moniţa de la Romuli - nu se dezminte, a venit în ajutorul unui om aflat în nevoie. Felicitări!", este mesajul transmis de Centrul de Transfuzie Sanguină Bistriţa.
"Reamintim că în ultimele zile de joi și vineri din fiecare lună, la Spitalului orășenesc "Dr. George Trifon", se organizează o campanie de donare de sânge de către echipa Centrului Județean de Transfuzie Sanguină.
Dacă ai între 18 și 50 de ani, ești clinic sănătos și ai peste 50 de kg masa corporală poți să-ți improspătezi sângele, să-ți crești imunitatea și să-ți reduci riscurile de paralizie sau accidente vasculare cu până la 30%! Și cel mai important să salvezi vieți, la propriu! Pentru efortul tău primești 7 tichete de masă, o zi liberă de la locul de muncă și un set de analize gratuit.
Nu uita să servești micul dejun înainte să vii la donat și să ai buletinul la tine! Este important de menționat că pentru a putea susține tot efortul logistic și de personal necesar unei astfel de operațiuni este nevoie de minim 50 de persoane care să doneze în fiecare lună, termenul între două donări fiind de minim 70 de zile.
Doar împreună, cu solidaritate, răbdare și implicare, putem crește comunitatea, dezvolta orașul și salva vieți! Primăria și Consiliul Local al orașului Năsăud", transmite Primăria Năsăud.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5