Opt sute de locuri de muncă, la cules de căpşuni în Spania

Firmei Surexport Compania Agraria SL din Spania oferă un număr de 800 locuri de muncă pentru recoltarea de căpşuni. Oferta este valabilă la nivelul întregii ţări, durata contractului fiind de aproximativ 3 luni. Sunt solicitate femei cu vârsta cuprinsă între 18 şi 40 de ani. Selecţiile vor avea loc în perioada 26-30 ianuarie 2015 şi vor fi organizate de către AJOFM Gorj şi AJOFM Teleorman.

„Dosarele se depun la sediul AJOFM Bistriţa – Năsăud din Bistriţa, str. Gării, nr.2 – 4, et. ll, cam. 15. Documente necesare pentru înregistrare sunt cerere tip (anexa 3 bis prevăzută de procedura EURES); copie BI / CI; CV model EUROPASS în limba româna (tehnoredactat); cazier judiciar în original care să ateste că nu are antecedente penale (termen de valabilitate 6 luni); adeverinţă de la medicul de familie, cu menţiunea apt pentru muncă; copie diplomă absolvire studii şi dosar plic”, se arată în comunicatul AJOFM BN.

Potrivit sursei citate, timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi/39 ore pe săptămână împărţite în 6 zile. Salariul oferit este de 39,48 euro brut /zi conform Convenţiei colective aplicabile plătibil la două săptămâni prin transfer bancar. Contribuţiile datorate sunt 2% impozit pe venit şi 113 euro asigurare socială. Cazarea este oferită de către angajator contra unei sume de 1 euro pe zi. Transportul către locul de muncă este plătit de angajator şi se decontează din salariile pe care le va primi în timpul lucrat la firmă.
......................
Citiţi ediţia print !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5