Spaniolii caută 1200 de muncitori în agricultură, la cules de căpşuni

În perioada 9-11 ianuarie 2013, la Craiova se va organiza o selecţie pentru persoanele care doresc să ocupe un loc de muncă sezonier în agricultură, în Spania, la cules de căpşuni.

Potrivit directorului executiv al AJOFM BN, Otilia Râpan, care include 1200 posturi vacante - 1000 pentru femei şi 198 pentru bărbaţi – vine din partea firmei Moguer, Cuna de Platero SCA din regiunea Huelva. Pentru a participa la selecţie trebuie să aveţi vârsta între 18 şi 40 ani, dar şi să fi mai lucrat în Spania (având numar de identidad de extranjero).

Durata contractului de muncă este de aproximativ trei luni, în perioada martie-mai 2013, timpul de lucru fiind de 6,5 ore cu o pauză de jumătate de oră, practic 39 ore împărţite în şase zile. Salariul oferit este de 38,68 euro brut/zi, conform Convenţiei colective aplicabile, plătibil la două săptămâni, prin transfer bancar. Contribuţiile datorate sunt de 2% impozit pe venit şi 83,73 euro asigurare medicală. Cazarea este oferită de angajator.

Transportul către locul de muncă este plătit de angajator, în jur de 95 euro, şi se decontează din ultimul salariu primit de la firmă.
Dosarele se depun la sediul AJOFM BN din Bistriţa, str. Gării, nr. 2-4, et. 2, camera 15, la consilierul Eures - Adina Preda.

Dosarul trebuie să conţină cerere tip, copie CI, CV model EUROPASS în limba română tehnoredactat, cazier judiciar în original, adeverinţă de la medicul de familie cu menţiunea apt de muncă, copie diplomă absolvire studii, copie carnet de muncă şi dosar plic.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5