Ovidiu Creţu: Bistriţa a beneficiat de o structură pe verticală – Guvern, Consiliu Judeţean – extraodinar de favorabilă

Prezenţa la Bistriţa a fostului premier Victor Ponta şi a fostului ministru al Fondurilor Europene şi al Finanţelor, Eugen Teodorovici, a fost salutată de primarul Ovidiu Creţu, în cadrul unei conferinţe de presă.  Potrivit acestuia, cei doi în perioada 2012 – 2016, au facilitat, pentru municipiul Bistriţa, lucrări şi obiective de investiţii majore.

Modificarea procedurilor pe Programul Operaţional Regional, care se datorează Guvernului Ponta, ne-a permis să aducem în Bistriţa peste 48 milioane euro pe 25 de proiecte de finanţare din acest program regional”, a punctat Ovidiu Creţu. Acesta a dat ca exemplu procedurile complicate, inclusiv de decontare, în cadrul proiectele cu finanţare europeană ce vizau reabilitarea termică a blocurilor.

         „Bistriţa a beneficiat de o structură pe verticală extraordinar de favorabilă. Mă refer la Consiliul Judeţean, cu preşedinte PSD, şi la Guvern, cu un prim-ministru PSD.  E un lucru pe care mi-l doresc să se întâmple cât mai repede, să se refacă această verticală, spre beneficiul şi bunăstarea cetăţenilor din municipiul Bistriţa şi din România”, a concluzionat Ovidiu Creţu.

Material de propagandă electorală difuzat de SC CPE Răsunetul SRL, la comanda Partidului Social Democrat Bistriţa-Năsăud, Cod Unic de Identificare atribuit de AEP: 21160002

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5