Ovidiu Creţu: De la Tisa pînă la Nistru, Victor Ponta, prim-ministru!

Primarul municipiul Bistriţa, Ovidiu Creţu, şi-a încheiat discursul ţinut, vineri, la întâlnirea conducerii PSD cu simpatizanţi şi membri ai partidului din judeţ, cu o urare făcută liderului PSD Victor Ponta: De la Tisa pînă la Nistru, Victor Ponta, prim- ministru!

Edilul Bistriţei, social-democratul, Ovidiu Creţu, i-a cerut preşedintelui PSD, Victor Ponta, să redea cetăţenilor România normală, cu orice sacrificiu, care impune chiar şi o alianţă cu PNL.

,,Nu vă rog domnule preşedinte, vă cer, să ne redaţi România normală! Vă cer să faceţi acele înţelegeri, acea alianţă care poate să ne dea ţara înapoi, care poate să ne dea vieţile înapoi! Îmi doresc viaţa mea, să pot să mă gândesc la anul viitor, la faptul că voi ajunge la o pensie şi voi lua pensia respectivă, astfel încât să îmi pot programa viaţa împreună cu familia, împreună cu concetăţenii mei în siguranţă şi în confortul pe care ţi-l dă, faptul că ştii ce se va întâmpla, mâine. (...) Avem nevoie de o ţară în care să putem trăi normal, o ţară în care să ne putem gândi la ziua de mâine, în care să putem să ne gândi că luăm un credit să ne cumpărăm o maşină şi un apartament, şi din socotelile pe care le-am făcut, vom putea să şi plătim, să fim liniştiţi, să trăim într-un confort psihic, de care avem atâta nevoie”, a declarat Ovidiu Creţu.

Preşedintele PSD Bistriţa a mai spus că, în ultima perioadă, de când ţara este condusă de cei de la PDL, starea de normalitate a dispărut, luându-i locul, nesiguranţa zilei de mâine.

,,Din păcate, în ultima perioadă, în ultimii ani, de când ţara este condusă de PDL, starea de normalitate a dispărut. Nu putem să ne gândim la ziua de mâine sau de poimâine, pentru că nu ştim dacă vom avea un loc de muncă. (...) Nesiguranţa ne omoară. Suntem într-o situaţie aşa de dificilă, aşa de disperată, încât nu se mai poate, şi pentru această problemă şi multe altele trebuie să ne gândim la o Românie normală în 2011, şi nu mai târziu de 2012. (...) Mai mult rău decât s-a făcut până acum este imposibil de făcut”, a precizat Creţu.

El a subliniat în discursul său, că social-democraţii din Bistriţa sunt dispuşi să facă orice sacrificiu pentru a se întoarce la o Românie normală. Creţu i-a cerut lui Ponta să facă alianţa cu PNL, pentru a le reda românilor, încrederea că vor avea o viaţă normală.

,,Vă cer de la acest microfon să faceţi alianţa cu PNL, să ne redaţi încrederea că vom avea o viaţă normală, în curând, în viaţa aceasta, nu în viaţa de apoi. Faptul că o alianţă nu este uşor de gestionat, nu este uşor de realizat, ştim cu toţii, dar cu toţii suntem de acord să lăsăm de la noi, pentru a se face această alianţă şi a reda încrederea, că începând de anul viitor, cel puţin, revenim la normal, la firesc. Faptul că în Bistriţa va candida Creţu sau un liberal, faptul că în Şanţ sau în alte părţi din ţară vom avea un primar de la PSD sau de la PNL, nu are importanţă. Oricare suntem dispuşi să renunţăm la astfel de lucruri care par mărunte şi sunt mărunte, comparativ cu nevoia oamenilor acestei ţări”, a afirmat Ovidiu Creţu.

În opinia lui Creţu, liniştea zilei de mâine o poate reda doar viitoarea alianţă care se prefigurează, cu un preşedinte liberal şi un premier social-democrat.

,,Municipiul Bistriţa are nevoie de viaţa lui normală. Poate că sunt prea patetic, dar în condiţiile în care trăim, nu ne putem gândi la altceva, decât la alianţa siguranţei fiecăruia, şi indiferent ce s-ar spune, eu cred că această linişte poate să vină din alianţa care se prefigurează, poate să vină dintr-un preşedinte liberal şi un prim ministru social-democrat", a concluzionat primarul Bistriţei în aplauzelor celor prezenţi în sala Centrului Cultural Municipal.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5