Ovidiu Creţu: Rămân în vecinătatea preşedintelui PSD Bistriţa. Activitatea administrativă îmi ocupă mult timp

Primarul municipiului Bistriţa, Ovidiu Creţu, a precizat, într-o conferinţă de presă, că nu va candida pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale a PSD, pentru că activitatea administrativă îi ocupă foarte mult timp.

M-am obişnuit aşa de bine cu funcţia de primar, fără să fiu preşedinte (n.n. – PSD), încât am hotărât să nu candidez, pentru funcţia de preşedinte, pentru că activitatea administrativă îmi ocupă foarte, foarte mult timp. Alex Bria mi-a dat foarte mult timp ca să mă pot ocupa de probleme oraţului. Este cunoscut că sunt în primărie pe la 7, că plec pe la 7 seara. O activitate politică, mai ales în an electoral, impune foarte mult timp, timp pe care nu-al am. Am decis să rămân în vecinătatea preşedintelui, a acelui care va fi. Dar fără să ocup funcţii directe”, a declarat Ovidiu Creţu, în cadrul unei conferinţe de presă.

         Potrivit acestuia, conferinţa de alegeri “vine firesc, normal”, în pregătirea Congresului naţional, care trebuie să clarifice problemele, “pentru că acolo există nişte probleme care trebuie statuate, astfel încât partidul să intre în anul electoral 2016 statuat, cu toţi oamenii pe poziţii, stabili, definitivi, pentru a nu exista bâlbâieli sau alte chestii în alegeri”.

“Lucrurile nu merg uşor. La noi în judeţ totdeauna au mers mai greu, întotdeauna contracandidaţii au avut resurse şi ne-am luptat de fiecare dată.

Este important ca şi în organizaţiile din teritoriu şi în cele de la nivel naţional, fiecare să stea pe locul lui, clar, statuat, nu ca suplinitor, înlocuitor, astfel încât să putem organiza campaniile în modul cel mai corespunzător şi pentru a rămâne în continuare la guvernarea României, chiar dacă preşedintele a fost susţinut de o altă grupare”, a completat Ovidiu Creţu.

Comentarii

19/08/15 15:16
Vizitator

Cretu mai vrea odata la primarie, chiar daca bistritenii s-au saturat de el. Exact ca-n poezia lui Mihai Beniuc,intitulata „E slobod să mai cânt”:

Puţin îmi pasă că mă blăstămaţi
Şi m-alungaţi cu pietre ca pe câne,
Destinul meu a fost şi va rămâne
Să-mi port revolta mândră sub Carpaţi.

20/08/15 12:44
Vizitator

Cretu si nu numai el ar fi bine sa mediteze la urmatoarele versuri ale lui Mihai Beniuc:

„O, nimenea nu ia nimic cu sine,
Din toate cate are , in mormant,
Asa precum el a venit se duce,
Ramane doar la capul sau o cruce
Batuta si de ploaie si de vant…”

20/08/15 20:38
ecologistul

Si noi ramanem in vecinatatea lui Cretu, ca sa nu taie copacii. IU--HU !!!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]