Ovidiu Florean (PNL): Peste trei ani, PSD va fi sub 20%! Dacă vom mai guverna un mandat, vor scădea sub 15%!

Senatorul Ovidiu Florean consideră că m sondajele din ultima perioadă nu vreo relevanţă, ci doar amintesc opiniei publice că mai există institute de cercetare. Din punctul său de vedere, cel mai mult va pierde, în procente, USR.

„Nimic din ceea ce e dus la extrem nu poate să iasă bine. Noi (PNL) suntem mai calculaţi, mai echilibraţi. Ei au câteodată o atitudine – cum spunea şi preşedintele Orban – de parcă nici nu s-au născut în România. Eu cred că peste trei ani şi ceva, PSD va fi sub 20%, pentru că s-a schimbat paradigma. Dacă până acum se spunea că partidul care guvernează se erodează, de acum încolo veţi vedea că partidul care guvernează, dacă guvernează bine şi dacă reuşeşte să ducă reformele la bun sfârşit, dacă reuşeşte să aducă investiţiile de care am povestit – 76 miliarde euro – atunci va creşte. (…) Nu putem compara miniştrii de acum, cu doctorate la Oxford, Cambridge şi Sorbonna cu ministru „panglică”, genunche şi tot felul de analfabeţi pe care i-a avut PSD. E diferenţă de la cer la pământ. Când un partid sau o alianţă vine cu oameni de aceştia la guvernare şi nu ai cu ce să-i critici, atacurile pesediste sunt lipsite de fundament, sunt fumigene din care nu rezultă nimic. Viitorul pentru PSD eu cred că va fi un picaj, în următorii trei ani va scădea sub 20% şi dacă vom mai guverna încă un mandat, ce se va întâmpla cu certitudine, vor scădea sub 15%. Se va reconfigura toată clasa politică”, a declerat senatorul PNL BN, în cadrul unei emisiuni televizate.

 

 

Comentarii

21/07/21 12:04
Gica Contra

Daca veti mai guverna inca un mandat ( ceea ce eu zic sa uitatzi... ) veti distruge tzara asta si veti vinde-o la straini ... cmplet . Ptiu... fuschea pe limba... ! Doamne feri !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5