Ovidiu Frenţ: Sper ca MAI să nu taie de la finanţare Centrul Integrat de Servicii Publice Comunitare

Fostul prefect Ovidiu Frenţ a declarat, în conferinţa de presă de la final de mandat, că speră ca actualul ministru al Afacerilor Interne să nu taie finanţarea la Centrul Integrat de Servicii Publice Comunitare.

„Vom duce într-o singură clădire toate serviciile comunitare în aşa fel încât, atât cetăţeanul să fie foarte bine servit, cât şi societăţile comerciale care se ocupă cu înmatriculări. De asemenea, decongestionăm traficul din centrul oraşului, unde sunt împrăştiate toate aceste servicii şi apar aglomerări foarte mari. După foarte multe avize, după ce am obţinut terenul de la Primărie, hotărâre de la Consiliul Local, hotărâre de Guvern şi finanţare de la Ministerul Afacerilor Interne, sper ca actuala conducere a ministerului să nu taie de la finanţare acest proiect, pentru că este un proiect unic în România, proiect pilot, care dacă va avea reuşită şi finalizare va fi implementat în toate judeţele şi va face ca România să arate altfel din prisma acestor servicii publice comunitare. Sper din tot sufletul să se finalizeze”, a explicat fostul înalt funcţionar public.

          Potrivit lui Frenţ, MAI urma să scoată la licitaţie contractul de proiectare şi execuţie pentru acest Centru Integrat. Pentru reabilitarea Palatului Administrativ, Instituţia Prefectului a făcut documentaţia DALI şi cea cu privire la eficienţa energetică, transmiţându-le spre CNI.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5