Palatul Administrativ va intra în reabilitare. Sediu nou pentru Permise şi Înmatriculări. Prefectul Ovidiu Frenț, întâlnire cu secretarul general al MAI

Secretarul general al Ministerului de Interne, Bogdan Mihail Ivănescu, a fost prezent astăzi la Bistrița unde s-a întâlnit cu prefectul Ovidiu Frenț, subprefectul Ciprian Ceclan dar și cu viceprimarul Cristian Niculae. Reprezentantul MAI a  vizitat locația unde se va construi viitorul Centrului Integrat de Servicii Publice Comunitare.

 

Informația a fost confirmată de prefectul Ovidiu Frenț pe pagina sa de socializare: ” Joi s-a aprobat în ședința de Guvern, Memorandumul privind terenul necesar construirii Centrului Integrat de Servicii Publice Comunitare. În acest context, astăzi am primit vizita  Secretarului General al MAI, Bogdan Mihail Ivănescu, alături de care s-a vizitat locația unde se va construi acest centru, s-au analizat căile de acces, parcarea și amplasarea viitoarei construcții.  Astfel, noul sediu pentru Permise, Înmatriculări şi Paşapoarte va fi unul nou, modern, orientat spre cetăţean, în ceea ce priveşte serviciile publice comunitare.
De asemenea a mai fost discutat și un alt proiect important al instituției noastre, reabilitarea și modernizarea Palatului Administrativ”, spune prefectul Ovidiu Frenț.

Potrivit lui Frenț, chestorul principal Bogdan Mihail Ivănescu a mai avut câteva vizite de lucru la Inspectoratul Județean de Poliție, Arhivele Naționale, ISU și IJJ, unde acesta a avut discuții cu fiecare dintre conducerile instituțiilor, cu privire la problemele și proiectele acestora.

”Mulțumim domnului Bogdan Mihail Ivănescu, chestor principal de poliție, Secretar general al Ministerul Afacerilor Interne, Romania, care ne-a asigurat de sprijinul său și îl mai așteptăm în județul nostru, mai ales că are rădăcini din partea mamei, aici în Bistrița, unde a și copilărit”, a conchis prefectul Ovidiu Frenț.

 

Comentarii

12/02/18 12:34
Comentator

Ma voi sunteti sanatosi la capatzana ?!
S-au desfiintzat atatea unitati militare si prin incaperile cladirilor circula soarecii si sobolanii si ati dat o gramada de bani publici si ati cumparat fosta Fabrica de materiale de Constructii pentru Jandarmi - o cladire prost organizata si fara curte eficienta acestor activitati si acuma vreti sa investiti iar banii publici, aiurea, cand exista unitati militare unde au cladiri numai bune pentru asa ceva...
Mai, alea nu sunt tot ale Statului Romana ... ? Va intreb , chiar daca sunt ramase in administrarea de proasta calitate a armatei ... ?!
De ce nu putea "convietui" Jandarmeria in aceiasi curte cu Armata (?) si de ce n-ar putea "convietui " si cu acest serviciu comunitar ... care tot al statului este si tot pe banii nostri publici sunt ? !
Faceti mai cu banii aia inca un spital, sau un camin pentru batranii nostri cu dizabilitati ( azil... ) daca tot vreti sa faceti ceva util social !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5