Păcală, o piesă de teatru potrivită vremurilor, la Năsăud!

Vineri, 9 februarie, de la ora 10:00 și de la ora 12:00, îi invităm cu drag pe cei mici să se bucure de o piesă de teatru potrivită vremurilor, o piesă menită să îi destindă și să îi facă să aprecieze valorile satului românesc tradițional, într-o călătorie prin lumea personajelor îndrăgite ale copilăriei autentice.
Pornind de la citatul lui Ion Creangă, ,,Nu sunt deștept, dar când privesc în jur prind curaj", regizorul spectacolului, dna Dana Bonțidean, ne poartă prin lumea personajelor copilăriei nostre, cu acțiunea concentrată în jurul unui erou popular isteț și plin de haz, adaptat perioadei contemporane. Alături de Păcală, eroul central, piesa include și alte personaje cunoscute: Cocoșul, Boierul și Vizitiul din ,,Punguța cu doi bani", Gerilă din ,,Harap Alb", Nică și Pupăza din ,,Amintiri din copilărie", Danilă din ,,Dănilă Prepeleac" etc., astfel că succesul spectacolului este garantat.
Vă așteptăm cu drag, pe cei mici în special, dar și pe cei mari care doresc să își amintească de personajele copilăriei lipsite de griji!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5