Pădurea-parc din stațiunea Sângeorz-Băi își schimbă fața

Primarul orașului Sângeorz-Băi, împreună cu echipa de implementare a proiectelor din cadrul administrației locale din Sângeorz-Băi, alături de reprezentanți din partea firmei constructoare MIS GRUP au efectuat vizite în teren la amplasamentul pe care se efectuează lucrări aferente proiectului “S.O.S. (Satul-Orașul-Stațiunea) – Aqua Primus Sângeorz-Băi”.

Stadiul acestui frumos proiect este unul avansat, iar calitatea lucrărilor se ridică la nivelul așteptărilor ambelor părți implicate. Proiectul S.O.S. AQUA PRIMUS constă în dezvoltarea stațiunii ca  destinație pentru turismul balnear prin lucrări asupra înfățișării zonei stațiunii și pădurii parc, care presupune captarea izvorului 6 și transportul izvorului mineral Primus, realizarea unui pavilion Primus care să adăpostească un spațiu pentru degustare/tratament apă minerală, cu o fântână arteziană, amenajarea spațiilor verzi din Parcul Stațiunii, prin amplasarea de foișoare pentru popas, un traseu pietonal de cură, circuit de biciclete, reînființarea zonei pentru activități culturale prin montarea unei scene și amenajarea unui amfiteatru în aer liber, amplasarea unor puncte de informare turistică, respectiv definirea, identificarea și crearea unui nou brand al stațiunii.

Prezentul proiect are o valoare de aproximativ 4 milioane de euro și va duce la creșterea atractivității orașului-stațiunii Sângeorz-Băi ca destinație pentru turismul balnear-medical și turismul eco-cultural, prin realizarea de amenajări la standarde moderne și promovarea brandului stațiunii, creșterea numărului anual de turiști în orașul-stațiune Sângeorz –Băi, după finalizarea proiectului.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5