Palatul Culturii vă invită la Ziua Culturii Naționale

Palatul Culturii Bistrița vă invită, în data de 15 Ianuarie de la ora 17:00, la un spectacol deosebit prin care se va marca atât ziua marelui poet Mihai Eminescu cât și Ziua Culturii Naționale. În acest an organizatorii au pregătit mai multe surprize pentru bistrițeni printre care un cenaclu de poezie atât cu scriitori din România cât și cu invitați speciali din China, India, Indonezia, Singapore, Turcia și Germania. Pe lângă inedita gală de poezie, cei prezenți în sala mare de spectacole a Palatului Culturii, se vor putea bucura și de un minunat spectacol de teatru intitulat ”Iubiri Eminesciene”, în interpretarea actorilor Teatrului ”Liviu Rebreanu” din Bistrița, în regia domnului Adrian Găzdaru.
Ca o recunoaştere pentru munca depusă tot anul, vor fi invitaţi toţi colaboratorii Centrului Cultural Municipal, în onoarea cărora va cânta cunoscuta formație de pop-opera ”DISTINTO”, formată din tenorii Octavian Dobrotă, Marius Olteanu și basul Mihăiţă Radu.
PREȚUL UNUI BILET ESTE DE 10 RON ȘI POATE FI ACHIZIȚIONAT DE LA SEDIUL PALATULUI CULTURII DE LUNI PÂNĂ VINERI ÎNTRE ORELE 8:00 – 16:00.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5