Paradă a modei inedită, la Năsăud. Frumuseţea nu are vârstă: Beauty 40+

Floarea Pleș

În organizarea d-nei Iulia-Ionela Dragu (astristă) – managerul Asociației „Mereu Împreună”, cu sprijinul Clubului Femeilor Solidare Năsăud și al Muzeului Grăniceresc, director Lucian Vaida,duminică 23 august 2020, s-a organizat în aer liber, în Grădina Muzeului, cea de-a III-a ediție sub genericul BEAUTY 40+.
Zece doamne de profesii diferite, cu vârste de peste 40 ani, au demonstrat printr-o PARADĂ inedită, cu cele mai frumoase ținute vestimentare, că frumusețea nu are vârstă și că o haină de calitate îți poate da strălucire.
Vestimentația a fost creată în atelierul „GARIANA” din Focșani de către artistul creator – DESIGNER GARIANA, prezentă la eveniment, însoțită de sora domniei sale.
La intrare în grădina muzeului, oamenii de ordine Aurica Gavrilaș și Florin Prădan au avut grijă să respecte regulile impuse de pandemie: scaunele așezate la distanță, purtarea măștilor, asigurarea dezinfecției și inclusiv luarea temperaturii.
De început, d-na Iulia-Ionela Dragu, cu un cuvânt scurt, plăcut, cu o ținută vestimentară elegantă, a adresat mulțumiri participanților, mulțumiri d-nei Gariana:„Este unul dintre românii care te impresionează și te emoționează până la lacrimi. Împâslirea lânii este un procedeu extrem de anevoios și în care ea se implică sufletește. Își frământă fiecare floare sau orice creație, de parcă ar însufleți-o... Mă bucur că am pus-o pe tapetul roșu, acolo unde îi e locul de fapt”.
Apoi, doamna Iulia Dragu a urat succes protagonistelor, care au intrat pe covorul roșu în aplauzele celor prezenți, după cum urmează: Cornelia Bodescu – artizan popular, Alina Ilea – învățătoare, Dana Cosma-Someșan – inspector Primăria orașului Năsăud, Livia Bolog Istrate – instructor cultural, Lenuța Cozma -economist la spitalului orășenesc “Dr. George Trifon” din Năsăud, Dana Sârb – angajatMarecom, Melinda Bodea –make-up artist, Georgeta Roș – administrator florăria Eco-Flowers-Boutique, Carmen Nagy – dir. Școală și peisagist din Bistrița, Vica Istrate – economist/administrator societate comercială.
Totul a fost minunat. Doamnele, în ținută vestimentară excepțională, cu rochii de culori și modele diferite, potrivite vârstei fiecăruia, toate foarte frumoase, nu știai pe care să o admiri, să privești frumusețea umană și creația vestimentară.
Evenimentul s-a încheiat printr-un moment de socializare, în aer liber, cu discuții și păreri despre frumoasa întâlnire, servind un pahar de șampanie, cafea și dulciuri.

Comentarii

26/08/20 08:57
George Carp

Unde vă sunt măștile, stimate și neînfricate doamne!?

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5