ARMONIE ȘI FRUMUSEȚE în activitățile întreprinse la Năsăud de Asociația Mereu Împreună – manager Iulia Ionela Dragu

În premieră, la Muzeul Grăniceresc din Năsăud avea să se desfășoare din nou, recent, un eveniment aparte, o PARADĂ inedită a celor mai frumoase ținute vestimentare, aduse în scenă de doamne năsăudene, de profesii diferite, cu vârste de peste 40 de ani sub genericul BEAUTY 40+, care au demonstrat că frumusețea nu are vârstă și că o haină de calitate îți poate da strălucire.
Vestimentația a fost creată în Atelierul ISABELI din Bistrița de către artistul creator ing. Isabela Găitan-năsăudeancă.
Este al doilea eveniment pe care îl organizează d-na Iulia Ionela Dragu la Năsăud, primul fiind în 1 aprilie 2018 la Casa de Cultură ,,Liviu Rebreanu” din oraș- GALA FEMEILOR SOLIDARE de la Năsăud, în care au fost premiate 10 doamne și domnișoare, considerate modele demne de urmat.
Printre eroinele serii au fost și membrele Astrei: Floarea Pleș- președinta Cercului Astra oraș, Dorina Buia directorul Clubului Copiilor din Năsăud și Dana Cosma-Someșan-Ambasador al Solidarității. Evenimentul a fost prezentat de actorul Andrei Duban.
Din nou, arta și creație și idei a determinat frumosul, pe o paletă largă de analiză, de apreciere având ca nucleu energia feminină: talentul în creație, frumusețea sufletească, inteligența, înțelepciunea, simțul umorului, curajul, prietenia, solidaritatea, toate confirmând importanța geniului feminin în viața de familie, în societate, în lume.
Directorul Muzeului dr. Lucian Vaida cu întreg personalul s-au implicat în organizare, și un grup de 15 astriști împreună cu d-na Floarea Pleș, a căror menire în cadrul Despărțământului Astra, este realizarea actului de cultură în ansamblul lui, având la bază prietenia, colaborarea și solidaritatea.
Sala de festivități a muzeului a devenit neîncăpătoare, atmosfera încărcată de bună dispoziție, fețe luminoase, zâmbărețe și pline de curiozitate.
De început, directorul Lucian Vaida a adresat câteva cuvinte participanților și succes protagoniștilor după care d-na Iulia Dragu, cu un cuvânt scurt, plăcut a prezentat modul de desfășurare a evenimentului, realizând primul număr din program chiar domnia sa, recitând poezia ,,Femeia de lut” autor Camelia Rădulian, primind ropote de aplauze.
Au intrat apoi în scenă pe rând, în aplauze, frumoasele doamne, cu un aer tandru, grațioase, cu pas elegant, stăpânit însă de emoții, în ținută vestimentară excepțională, cu rochii de culori și modele diferite, potrivite taliei și vârstei fiecăreia, toate erau foarte frumoase, nu știai la care să te uiți, să privești, să admiri frumusețea umană și arta vestimentară: Simona Zinveli, Angela Găurean, Ioana Lăpușneanu, Dorina Buia, Iolanda Bodea, Niculina Vlașin, Maria Alina Frișan, Domnița Sârbu, Ana Spiridonică și Ana Iulia Ștefănel, dintre care șase doamne sunt membre ale Cercului Astra Oraș Năsăud.
Aplauzele și felicitările au fost interminabile. Fiecare doamna a spus un cuvânt prin care și-au afirmat mulțumirea de ceea ce sunt și ceea ce au simțit în acest moment.
S-a alăturat felicitărilor și Cercul Astra Oraș Năsăud, care prin doamna Floarea Pleș cu un discurs scurt, socotind evenimentul un act de cultură-creație, eleganță, frumusețe sufletească și respect, a înmânat doamnelor implicate în realizarea evenimentului, câte un buchet de trandafiri: Iulia Ionela Dragu, Isabela Găitan, Dana Cosma-Someșan, Gabriela Onul și celor 10 doamne care au prezentat vestimentația.
Pe parcursul prezentării, un moment a fost atribuit lui Vlad Nășcuțiu, care și-a pus în practică talentul și măiestria realizând pe loc coafuri futuriste: momentul a fost aplaudat.
În buna desfășurare a evenimentului au dat o mână de ajutor (sprijinit) sub o formă sau alta: doamna Antonia Marțian- S.C, Blacteea S.R.L., doamna Geta Roș-Eco Flowers Boutique, doamna Maria Pop, Manager la Foreverby Maria Pop, oameni cu suflet care au dorit ca totul să fie perfect.
La fel, și-au oferit serviciile Emilian PuițăuFoto-Video și ambientul muzical a fost asigurat de DJ Bobo.
Activitatea s-a încheiat printr-un moment de socializare, organizatorii servind pe cei prezenți cu un cocktail de fructe și gustări dulci, ocazie cu care s-au împărtășit păreri și impresii despre frumosul eveniment și s-au conturat idei frumoase pentru un alt eveniment.

Floarea Pleș

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5