Dezbatere publică pe tema Tratatului de la Lisabona

Părerea ta contează! Exprimă-te!

Sub motto-ul „Viitorul unei Europe a cetăţenilor - Părerea ta contează! Exprimă-te!”, Camera de Comerţ şi Industrie Bistriţa-Năsăud, prin Centrul Europe Direct Bistriţa, în parteneriat cu Universitatea Babeş-Bolyai Cluj-Napoca, Facultatea de Studii Europene şi Primăria Bistriţa va organiza, joi, 16 decembrie, ora 12.30, în Aula Magna a Extensiei Universitare Bistriţa, o dezbatere publică pe tema Tratatului de la Lisabona.

,,Dezbaterea publică vizează conştientizarea cetăţenilor judeţului Bistriţa-Năsăud cu privire la beneficiile pe care intrarea în vigoare a Tratatului de la Lisabona le va produce, precum şi pentru crearea unui spaţiu public european în care cetăţenii să comunice implicând, în acelasi timp, experţi din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai Cluj-Napoca şi reprezentanţi media. Dialogul între părţile pro şi contra Tratatului, alcătuite din studenţi ai Extensiei Universitare Bistriţa, este moderat de prof. univ. dr. Nicolae Păun. Participarea este deschisă publicului larg, tuturor celor care doresc să contribuie activ la construirea viitorului unei Europe a cetăţenilor”, se precizează în comunicatul de presă emis de Centrul Europe Direct Bistriţa.

Acţiunea este inclusă în seria de evenimente intitulate „Integrare europeană, integrare regională - Bistriţa la confluenţe europene”, care se va desfăşura pe tot parcursul zilei de 16 decembrie şi face parte, de asemenea, din campania de informare „Viitorul unei Europe a cetăţenilor” care a debutat la începutul lunii septembrie.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5