Părintele Alexandru Luncian, din Delureni, a trecut poarta veşniciei

Cu regret aducem vestea că bunul părinte de la parohia Delureni s-a stins din viață la vârsta de 67 de ani, pe care ar fi împlinit-o în 16 aprilie 2016.
Născut în anul 1949 în localitatea Stupini, județul Bistrița-Năsăud, a absolvit Seminarul Teologic din Cluj în anul 1970 când s-a și căsătorit, după care a fost hirotonit, în acelaș an.
Din anul 1970 a păstorit aceeași parohie, fiind statornic timp de 45 de ani, alături de bunii săi credincioși. Prin plecarea părintelui Alexandru, a sărăcit parohia dar s-a îmbogățit cerul cu un slujitor bun și devotat.
Inmormântarea va avea loc în biserica din Delureni, vineri 19 februarie, orele 12 și va fi oficiată de Înaltpreasfințitul Arhiepiscop și Mitropolit Andrei, înconjurat de un sobor de preoți și diaconi.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Protopop,
Pr.Alexandru Vidican

Comentarii

17/02/16 12:14
Dinu Chiorean s...

Cu profund regret am aflat ca parintele Alexandru Luncean, un mult stimat si indragit prieten al familiei Chiorean, a incetat atit de neasteptat din viata. Ori de cite ori au fost evenimente in familie parintele Sandu si sotia au fost alaturi de noi.
Cele mai sincere condoleante sotiei Maria Luncean si familiei!

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

Dinu si Johanna

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5