Pariuri sportive si ponturi – un “El Dorado” al romanilor

Mirajul castigului acapareaza din ce in ce mai multi romani, mai ales de cand criza financiara si-a facut aparitia. Jocurile de noroc atrag prin potentialele castiguri oferite, din acest motiv atat cazinourile cat si casele de pariuri reprezinta afaceri prospere, chiar si in conditii de criza. Au existat cateva etape sezoniere cu business-uri in trend: a fost o perioada in care gaseam magazine second-hand la orice colt de strada, o alta in care bancile isi deschideau sucursale peste tot. Acum gasim insa un numar mare de case de pariuri prezent peste tot, in care romanii atrasi de magia castigului joaca si pariaza zilnic.

                Unul dintre motivele pentru care industria pariurilor sportive si nu numai s-a dezvoltat foarte mult a fost si criza economica. Venitul lunar imputinat a determinat multe persoane sa caute surse alternative de castig si astfel pariurile au intrat in ecuatie. Posibilitatea de castig a unei sume considerabile cu o suma notabil mai mica investita i-a atras pe foarte multi.

                Tipurile de pariori sunt diverse. Marea majoritate este reprezentata de cei ce joaca in mod regulat la casele de pariuri sportive, investesc de obicei sume mici si asteapta castiguri de zeci sau chiar de sute de ori mai mari. Reversul este reprezentat de cei ce pariaza sume mari, dar de obicei pe un numar restrans de evenimente sportive, asa-zise evenimente “sigure”. Ca la orice joc de noroc insa, nimic nu poate fi sigur. Mai exista desigur si pariorii ocazionali, care sub inspiratia unui moment plaseaza bilete in agentii de pariuri si uneori chiar dau lovitura.

                In randul celor ce pariaza se remarca impatimitii, acei pariori profesionisti, care investesc nu doar bani ci si foarte mult timp in activitatea de pariere. Acestia analizeaza tot timpul ofertele zilnice si saptamanale, clasamentele, evolutiile echipelor, sunt la curent cu toate stirile din sport, cu eventuale accidentari ale jucatorilor de valoare sau cu transferurile importante facute de echipele de club. Astfel tin cont de toate aceste aspecte inainte de a concepe un bilet de pariuri. Desi pare complicat, acest sistem se dovedeste a fi cel mai sigur si aduce rezultatele asteptate.

                In seria celorlalti pariori se inscriu cei care nu au rabdarea sau timpul necesar pentru toate aceste verificari de evolutii si de clasamente. Cotele la agentiile de pariuri sunt in general oferite in functie de toate aceste aspecte, de aceea multi dintre pariorii ocazionali se bazeaza doar pe acestea. Tot mai mult se observa si un alt trend: cautarea de site-uri de ponturi pentru pariuri sportive. In cadrul acestora pariorii inveterati pun la dispozitia doritorilor sugestii pentru pariere la diverse evenimente sportive.

                Dupa analize amanuntite si de durata, ponturile oferite sunt puse la dispozitia amatorilor de pariuri gratuit sau contra cost, ponturi de bilete pentru pariuri cu numar mai mare sau mai mic de evenimente. Solutia este la indemana oricui, fie ca este vorba de un parior inveterat sau de unul care abia a luat contact cu lumea pariurilor. Magia castigurilor combinata de asemenea cu pasiunea pentru jocuri de noroc ce se dezvolta treptat atrage, se pare, mult peste un milion de romani zilnic la casele de pariuri.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5