Parva
Vin, 09/19/2008 - 12:06
Zilele trecute, localitatea Parva a avut oaspeţi din Besançon – Franţa, în cadrul unei acţiuni turistice comune. Oaspeţii, în număr de nouă elevi şi doi profesori de la Liceul Sportiv “Xavier Marmier” Besançon, au fost însoţiţi de şase elevi şi patru profesori de la LPS Bistriţa, au fost primiţi de prof. Luciana Căluş – preşedintele Asociaţiei de prietenie “Carpatia Tur” din Parva cu Asociaţia France Sylvanie din Besançon între care există o înfrăţire încă din anul 1990.
Grupul, însoţit de profesorii Dorina şi Ştefan Buia din Năsăud, acum ghizi, a vizitat zona Peşterii Izvorul Tăuşoarei, toţi fiind “furaţi” de frumuseţea zonei.
Citiţi şi:
- Ioan Strugari: Recepţia lucrărilor de la Centrul de turism montan schimbă în bine viaţa locuitorilor din Parva
- Cetăţenia europeană activă, dezbătută de bistriţeni la Besançon
- Şcoala de ghizi, la prima promoţie
- Spiritul francofon adus din Besancon la Bistriţa
- Ioan Strugari – primar Parva: „14 cursuri de apă vor suporta lucrări de protecţie a malurilor…”
Meniu principal
Ultimele stiri
Cultura
Comentarii
Radu -
Vin, 16:20
Renumărarea voturilor este o nouă mânărie pusă la cale de PSD. Rezultatul primului tur al...
Ionela Palmeta -
Vin, 10:53
La mulți ani Bibet 🤩
Ioana -
Vin, 10:19
Felicitari, Doru!!!
Cacior Liviu -
Vin, 06:02
Există o secție foarte buna și te vindecă urgent de boala de a te crede sfânt.
Cacior Liviu -
Vin, 06:02
Există o secție foarte buna și te vindecă urgent de boala de a te crede sfânt.
Aniversări
Cele mai sincere urări de sănătate, bucurii, liniște sufletescă şi împliniri, adresăm în ceas aniversar, doamnei JENIŢA NAIDIN, scriitor, publicist...
În zi de naştere, adresăm calde urări aniversare părintelui VIOREL ŢERMURE, preot paroh la Nimigea de Jos.
În zi aniversară, adresăm profesorului ATTILA ANTAL, director adjunct al Colegiului Naţional „Andrei Mureşanu” Bistriţa, alese urări de sănătate,...
In Memoriam
A plecat la Domnul, la vârsta de 84 de ani, Iacob Tătaru un artist adevărat: instrumentist talentat, prezentator de spectacole folclorice și un...
Adaugă comentariu nou