Patru tineri reţinuţi pentru consum şi trafic de droguri de risc

Patru tineri din Bistriţa, suspectaţi de trafic de cannabis şi rezină de cannabis, au fost reţinuti, în urma a cinci percheziţii efectuate de poliţiştii antidrog, în 9 martie, în municipiul Bistriţa.

Încă din iunie 2010, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Bistriţa-Năsăud, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Bistriţa-Năsăud, au efectuat investigaţii faţă de cele patru persoane din Bistriţa, suspectate că procurau şi comercializau în municipiu cannabis şi rezină de cannabis.

Miercuri dimineaţa, “poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj-Napoca – Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Bistriţa- Năsăud, în colaborare cu poliţişti din cadrul I.P.J. Bistriţa-Năsăud, beneficiind de sprijinul D.G.I.P.I. şi S.R.I., sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au organizat o acţiune în municipiul Bistriţa, în cadrul căreia au fost efectuate cinci percheziţii la locuinţele suspecţilor”, se arată în comunicatul de presă al Inspectoratului General al Poliţiei Române.

În urma percheziţiilor, au fost ridicate în vederea cercetărilor mai multe telefoane mobile, precum şi 2,6 grame cannabis şi 0,2 grame rezină de cannabis, iar 14 persoane au fost conduse la sediul S.C.C.O. Bistriţa-Năsăud în vederea audierilor.

Cei patru suspecţi urmau să fie prezentaţi ieri Tribunalului Bistriţa-Năsăud cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5