Tineri bistriţeni, cercetaţi pentru trafic de droguri. Unul a fost arestat preventiv

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. au efectuat, ieri, patru percheziţii la locuinţele unor tineri suspectaţi de trafic şi consum de droguri de mare risc. Unul dintre suspecţi a fost arestat, iar alţi trei au primit interdicţii de a părăsi localitatea, anunţă Inspectoratul de Poliţie Bistriţa-Năsăud.

Miercuri, poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Bistriţa-Năsăud şi procurorii D.I.I.C.O.T. - Biroul Teritorial Bistriţa-Năsăud au efectuat patru percheziţii domiciliare pe raza municipiului Bistriţa, la locuinţele a patru tineri, cu vârste cuprinse între 19 şi 22 de ani, suspectaţi de săvârşirea infracţiunilor de trafic şi consum de droguri de risc. La acţiune au participat şi jandarmi din cadrul I.J.J. Bistriţa-Năsăud. În cauză s-a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei de Operaţiuni Speciale - I.G.P.R..

„Membrii grupării sunt suspectaţi că ar fi comercializat droguri de risc, cannabis şi rezină de cannabis, tinerilor de pe raza municipiului Bistriţa, precum şi substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive. Suspecţii au fost conduşi la sediul poliţiei, în vederea efectuării de cercetări în baza mandatelor de aducere emise de către procurori pe numele lor, în cauză fiind audiate şi alte persoane care îşi procurau droguri de la persoanele suspecte. Trei dintre suspecţi au fost reţinuţi pe o perioadă de 24 ore,iar faţă de al patrulea a fost luată măsura obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile”, se arată în comunicatul IPJ Bistriţa-Năsăud.

Joi, cei trei suspecţi au fost prezentaţi Tribunalului Bistriţa-Năsăud cu propunere de arestare preventivă, unul dintre aceştia, în vârstă de 22 de ani, fiind arestat pentru o perioadă de 29 de zile. Faţă de ceilalţi doi suspecţi s-a luat măsura obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu pe o perioadă de 29 zile.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5