Percheziții la persoane bănuite de trafic de droguri

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Bistrița-Năsăud, cu sprijinul polițiștilor de la Direcția Operațiuni Speciale a Poliției Române, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au efectuat 36 de percheziții domiciliare în Bistrița-Năsăud și în municipiul Cluj-Napoca, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc. 35 de persoane urmează a fi conduse la audieri.

La data de 2 martie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Bistriţa-Năsăud și procurorii D.I.I.C.O.T. - Biroul Teritorial Bistriţa-Năsăud au efectuat 36 de percheziții domiciliare, în județul Bistrița-Năsăud și în municipiul Cluj-Napoca, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc.
La activități au participat și polițiști de la structurile de combatere a criminalității organizate din Cluj, Mureș, Maramureș,Sălaj, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, precum și jandarmi.
De asemenea, au fost puse în executare 35 de mandate de aducere, persoanele depistate urmând a fi prezentate la audieri și dispunerea măsurilor legale.
Din cercetări a reieșit că, la începutul anului 2016, a fost constituit un grup infracțional, cu scopul de a comercializa tinerilor și adolescenților, din municipiul Bistrița, substanțe susceptibile de a produce efecte psihoactive și cannabis.
În urma perchezițiilor, au fost ridicate rezină de cannabis, cannabis, substanțe cu efecte psihoactive cunoscute sub denumirea de ,,sare de baie”, cântare de înaltă precizie, plicuri zyp-lock cu urme de substanțe pulverulentă și diferite obiecte cu urme de substanță vegetală.
Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5