PC: Salariile bugetarilor cresc cu 1,4%

Conservatorii bistriţeni consideră că depunerea celor două moţiuni de cenzură de către partidele parlamentare din Opoziţie este justificată, în condiţiile în care ambele legi pentru care Guvernul şi-a angajat răspunderea denotă incompetenţa şi lipsa de soluţii.

„Guvernul a ridicat minciuna şi furtul la nivelul de act normativ. Este o mare păcăleală că veniturile bugetarilor vor creşte cu 15%. În realitate, vorbim de o creştere cu 1,4% din ce s-a pierdut în 2010, deoarece pe anul 2011 nu se mai acordă premii, prima de vacanţă sau al treisprezecelea salariu. Această lege a salarizării unitare pentru 2011 reprezintă un nou abuz legislativ prin care se permanentizează o măsură cu caracter temporar. Mai mult, această lege nu a fost elaborată cu partenerii de dialog social”, a explicat liderul PC BN. Potrivit lui Sorin Mareş, sloganul principal al PD-L a devenit în ultimii ani sintagma „Nu avem bani”, adevăratul motiv pentru această lipsă de fonduri fiind direcţionarea „către firmele căpuşă”.

Liderul PC a subliniat, în cadrul unei conferinţe de presă, că angajarea pentru a doua oară a Legii salarizării unitare pentru personalul bugetar arată faptul că în lipsa unor soluţii, Guvernul încearcă să evite şi „ultima redută a democraţiei”.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5