PE STRADA GĂRII DIN BECLEAN S-A DESCHIS CABINETUL MEDICAL BIOGYN LIFE SRL

O iniţiativă inedtă din punct de vedere medical, este apariţia în peisajul urbanistic al oraşului Beclean al Cabinetului de Ostretică-Ginecologie BIOGYN LIFE, iniţiativă aparţinând asistentului universitar dr. Mihai Andrei Măluţan de la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţeganu” din Cluj-Napoca care are ca obiect urmărirea şi monitorizarea sarcinii; consult de specialitate Ginecologie şi screenig pentru cancerul de col uterin, în cadrul cabinetulului efectuându-se şi montare sterilet şi extraţie sterilet, lucru rar întâlnit pe meleagurile judeţului Bistriţa-Năsăud.
De menţionat că noul cabinet funcţionează în zilele de sâmbătă, între orele 9-14 , în rest dr. Mihai Andrei Măluţan desfăşurându-şi activitatea la clinica „Donisie Stoica” din Cluj-Napoca( B-dul 21 Dec. 1989 nr. 55.)
De reţinut că dr. Andrei Mihai Măluţan este fiul d-lui inginer Nicolae Măluţan, patronul cunoscutelor farmacii MĂLUŢAN din Beclean, despre care am avut onoarea să consemnăm în presa anilor 1990, fiind primele farmacii particulare din România.
După animaţia creată sâmbătă la deschiderea cabinetului „Biogyn Life”, situat la nr. 3 de pe Aleea Gării, ne-am dat seama că acest nou cabinet medical va avea un succes deosebit privind săvârşirea actului medical în condiţii şi dotări medicale de excepţie.

Comentarii

26/06/12 13:27
livia

Un medic de exceptie!Mult succes in cariera!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5