Penitenciarul Bistriţa va derula o campanie de informare privind înscrierea la instituţiile de învăţământ din sistemul penitenciar

Administraţia Naţională a Penitenciarelor şi unităţile subordonate demarează începând cu data de 03 aprilie 2017, campania de informare şi recrutare pentru anul şcolar şi universitar  2017 – 2018, a viitorilor angajaţi din sistemul penitenciar.

Campania de informare se adresează tinerilor aflaţi în ultimii ani de liceu şi vizează creşterea interesului tinerilor pentru o carieră profesională în cadrul sistemului penitenciar, prin parcurgerea cursurilor disponibile la: Academia Tehnică Militară Bucureşti, Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” Sibiu, Institutul de Medicină Militară, Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre „Basarab I” Piteşti, Academia Naţională de Informaţii ,,Mihai Viteazul”, Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”, Universitatea Națională de Apărare „Carol I” București şi Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Târgu Ocna.

"Pentru campania de popularizare a unităţilor de învăţământ care pregătesc viitorii funcţionari publici cu statut special din cadrul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, în cursul următoarelor săptămâni se vor realiza întâlniri între elevi ai claselor terminale din liceele judeţului Bistriţa-Năsăud şi o echipă mixtă formată din cadre ale Penitenciarului Bistriţa, în vederea prezentării ofertei de învăţământ pentru anul şcolar şi universitar     2017– 2018. Cu această ocazie, vor fi distribuite liceenilor pliante cu şcolile care formează ofiţeri şi agenţi de penitenciare şi vor fi prezentate diverse alte materiale care să stimuleze interesul elevilor pentru oferta educaţională.

Relaţii suplimentare privind calendarul, condiţiile de înscriere şi probele de admitere la concursuri pot fi obţinute de la Compartimentul de resurse umane şi formare profesională din Penitenciarul Bistriţa, str. Tărpiului, nr. 22, Bistriţa", informează subcomisar de penitenciare Cosmin Părăuan, purtător de cuvânt al Penitenciarului Bistriţa. 

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5