Peste 100 de arme indisponibilizate în judeţ, anul trecut, de poliţişti! 44 de persoane au rămas fără permis de port-armă!

Anul trecut, în județul Bistrița-Năsăud nu au fost înregistrate evenimente grave, săvârșite cu arme, materii explozive ori substanțe periculoase. Polițiștii specializați în acest domeniu au organizat și desfășurat 61 de acțiuni care au avut drept scop prevenirea și combaterea infracțiunilor pe această linie și creșterea gradului de siguranță a cetățeanului. Exigența sporită manifestată în verificarea deținătorilor de arme și muniții a avut ca rezultat dispunea măsurii anulării  dreptului de port-armă pentru un număr de 44 de persoane, se arată în Evaliarea activităţilor defsăşurate de IPJ BN, pe parcursul anului trecut.

Potrivit datelor transmise de Poliţia judeţeană, activitatea pe această linie a înregistrat rezultate foarte bune, astfel că, în anul 2020, în urma activităților întreprinse, au fost indisponibilizate 107 arme (35 aflate în circuitul ilegal) dintre care 83 letale (22 ilegale), 290 tone substanțe periculoase, 18 kg mercur, 1,09 kg explozivi propriu-ziși și 1.980  kg articole pirotehnice.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5